UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Hacken The New Saints İddaa Tahmini 12.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında, Hacken ile The New Saints karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Hacken ile The New Saints zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Hacken galibiyetinin 1.11, beraberlik tercihinin 8.00, The New Saints galibiyetinin ise 21.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hacken’dan Önemli Galibiyet

Hacken, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Malmö’nün mağlup olduğu haftada AIK Stockholm’u 2-1 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan elde ettiler. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Hacken, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. 1. Eleme turu ilk maçında Galler’in The New Saints takımı ile karşılaşacaklar. Maçın net favorisi olarak gösterilen Hacken’dan ilk maçta rahat bir galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Hacken’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

TNS Adına Zor Maç

The New Saints, Galler Premier Ligi’nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladı. En yakın takipçisi Connahs’a 22 puan fark atmayı başardılar. Üst üste 3 sezondur şampiyon olan The New Saints, Galler Ligi’nin en güçlü takımı konumunda. Şampiyonlar Ligi macerasına bugün başlayacak olan Anthony Limbrick’in ekibi 1. Eleme turu ilk maçında İsveç’in Hacken takımı ile karşı karşıya gelecek. Güçlü rakibine karşı ilk maçtan sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde The New Saints’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken – The New Saints Maç Bilgileri

Hacken – The New Saints Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

The New Saints'in ilk 11’i Belli mi?

The New Saints’ın muhtemel kadrosu: Connor Roberts, Blaine Hudson, Daniel Davies, Chris Marriott, Leo Smith, Ryan Astles, Danny Redmond, Jonathon Routledge, Ryan Brobbell, Declan McManus, Joshua Tracey

İddaa Tahmini

Hacken, İsveç Allsvenskan’da bu sezon yine şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Son haftalarda önemli sonuçlar almaya başladılar. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Hacken, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda The New Saints’ı konuk edecek. Galler ekibi ise geçen sezon ligini şampiyon olarak tamamlamıştı. 1. Eleme turunda zor bir rakibe karşı mücadele edecekler. Hacken, turun net favorisi olarak gösteriliyor. Zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet alarak avantajı kaparlar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.23

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.44

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Hacken rahat bir galibiyet alarak tur kapısını araladı.