Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Osnabrück Karlsruher SC İddaa Tahmini 29.07.2023

29 Temmuz Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.00’te sahne alacak olan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Osnabrück ile Karlsruher SC karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 3.

Betroad, Osnabrück galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.60, Karlsruher SC galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.49, beraberliğe 3.22, konuk ekibe ise 2.04 oran veriyor.

Osnabrück 10 Transfer Yaptı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Osnabrück, Almanya 2. Bundesliga’ya geri döndü. Geçen sezon 3. Lig’de izlediğimiz ev sahibi, Tobias Schweinsteiger yönetiminde sezonu 3. sırada tamamlarken, doğrudan üst lige çıktı. Teknik adam görevine devam ederken, kadrosunu güçlendirmeye ihtiyacı olan Osnabrück, transfer döneminin açılmasıyla birlikte 10 oyuncuyu kadrosuna kattı. Kadroyu büyük ölçüde yenilemeyi başaran ev sahibi, iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Lotte, Emmen ve Viktoria Köln karşısında çıktıkları 3 hazırlık maçından galip ayrılmayı başardılar. 2. Bundesliga serüvenine taraftarı önünde başlayacak olan ev sahibi, Karlsruher karşısında galibiyet arayacak.

Karlsruher SC Hocasına Güvendi

Karlsruher SC cephesinde yeni sezon Osnabrück deplasmanında başlıyor. Konuk ekip ligin yeni temsilcisi karşısında galibiyet arayacak. Yeni sezon öncesi 6 transferle kadrosunu güçlendiren Karlsruher SC cephesinde, 13 futbolcuyla ise yollarını ayırdı. Geçen sezonu 2. Bundesliga’da 7. sırada tamamlayan konuk ekip, Christian Eichner yönetiminde sergilenen performanstan memnun kaldı ve yeni sezonda bir kez daha takımı Eichner’e emanet etti. Hazırlık maçlarında 7 kez sahaya çıkan Karlsruher SC, 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle sahadan ayrılırken, iyi sayılabilecek bir kamp dönemi geçirdi.

Osnabrück – Karlsruher SC Maç Bilgileri

Osnabrück – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Osnatel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Osnabrück’ün ilk 11’i Belli mi?

Osnabrück’ün muhtemel kadrosu: Lennart Grill, Maxwell Gyamfi, Timo Beermann, Manuel Haas, Baskhim Ajdini, Dave Gnaase, Kunze, Tesche, Putaro, Niemann, Kwasi Wriedt.

Karlsruher’ün ilk 11’i Belli mi?

Karlsruher’ün muhtemel kadrosu: Christoph Kobald, Christoph Kobald, Robin Bormuth, Marcel Beifus, David Herold, Marco Thiede, Dzenis Burnic, Jeremo Gondorf, Eren Öztürk, Lars Stindl, Fabian Schleusener.

İddaa Tahmini

Sezona galibiyetle başlamak isteyen Osnabrück ve Karlsruher SC, yeni sezonun ilk haftasında karşı karşıya geliyor. Galibiyet hedefindeki iki takımında, zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu:2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karlsruher deplasmandan 3 puanı 3 golle aldı. Konuk ekip 10 kişi kalan rakibi karşısında fırsatları iyi değerlendirdi ve 2 gol yediği maçtan galip çıkmayı bildi. Kazananları tebrik ederiz.