Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Rosenborg Oddsk BK Maç Tahmini 30.07.2023

İddaa fikstüründe 30 Temmuz Pazar akşamı yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Rosenborg ile Oddsk BK karşı karşıya gelecek. Rosenborg Stadı’nın ev sahipliği yapcağı karşılaşma, saat 18:00 itibariyle sahne alacak.

Rexbet, Rosenborg galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.75, Odds BK galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.58, beraberliğe 3.29, konuk ekibe ise 3.73 oran veriyor.

Rosenborg Rahat Nefes Aldı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rosenborg, Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Stromsgodset deplasmanına konuk olurken, Sverre Nypan’ın attığı tek gol galibiyeti getirdi. Tromsö galibiyetinin ardından Eliteserien Ligi’nde kazanmaya devam eden ev sahibi, 4 maçlık galibiyet hasretinin sona ermesiyle birlikte yükselişe geçti. 4 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen ve adım adım düşme hattına yaklaşan Rosenborg, 2 haftadan topladığı 6 puanın ardından, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e çıkardı. Sezonun ilk yarısında Odds BK deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Age Hareide’nin öğrencileri, iç sahada kazanmak istiyor.

Odds BK 2 Haftadır Kazanıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 16 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Odds BK, 22 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Son haftalarda yükselişe geçen konuk ekip, 6 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, son 2 haftada Aalesund ve Valerenga karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Son 9 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran Odds BK, hücum hattında etkili olmayı başardı. Üst sıralara yetişmek için mücadele veren Jan Frode Nornes ve öğrencileri, ilk maçta golsüz berabere kaldığı Rosenborg ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.  Bu sezon henüz üst üste 3 maçtan galibiyet çıkaramayan konuk ekip, bir ilki başarmak ve etkisini sürdürmek istiyor.

Rosenborg – Odds BK Maç Bilgileri

Rosenborg – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Olaus Jair Skarsem, Carlo Holse, Yttergard Jenssen, Samual Rogers, Santeri Vananen, Edvard Tagseth, Máni Ingason, Morten Bjorlo, Christian Saeter.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sondre Johansen, Diogo Tomas, Espen Ruud, Conrad Wallem, Ronningen Jorgensen, Solomon Owusu, Josef Brian Baccay, Erik Midtskogen, Dennis Gjengaar.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nin formda takımlarından Rosenborg ile Odds BK karşı karşıya gelecek. 2 haftalık galibiyetlerini sürdürmek isteyen taraflar, Eliteserien Ligi’nde bir kez daha skor üretecek ve karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde tam 5 gol izledik. Ev sahibi 3 golle 3 puanı alırken, 10 kişi kalan Odds BK ise deplasmanda 2 golle mağlup oldu.