Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Haka FC Lahti Maç Tahmini 30.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga‘nın en zayıf halkaları arasında yer alan Haka ile FC Lahti, 30 Temmuz Pazar gününde kozlarını paylaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak.

Betroad, Haka galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.65, FC Lahti galibiyetine ise 3.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Haka 9 Haftadır Kazanamıyor

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu VPS deplasmanında 4-1’lik mağlubiyetle dönen Haka, üst üste 9 haftanın tamamında puan kaynı yaşamaya devam ederken, ligin en zayıf halkası olmaktan bir kez daha kurtulamadı. Yeni sezon ev sahibi adına kabus gibi başlarken, son 9 hafta 6 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride kaldı. Teemu Tainio’nun puan kayıplarının ardından tahtı sallanıyor. Teknik adam değişikliği gündemde olan Haka, bu sezon 16 haftada sadece KTP Kotka ve Honka’yı mağlup edebildi. Kalesini 31 gole kapatmayı başaramayan Haka, rakip filelere ise 18 gol gönderdi. Ev sahibi hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. Bu hafta FC Lahti’ye karşı iç sahada galibiyet arayacaklar.

FC Lahti Toparlanmak İstiyor

Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçiren bir diğer takım ise FC Lahti oldu. Konuk ekip ilk 15 haftada rakibi Haka’nın ardından ligin en zayıf performans grafiğini ortaya koyarken, 15 haftanın 12sinde puan kaybetti. Geride bıraktığımız hafta iç sahada IFK Mariehamn’ı konuk eden FC Lahti, 1-0’lık mağlubiyetle birlikte 15 hafta sonundaki 7. yenilgisini yaşadı. Rakip filelere sadece 12 gol göndermeyi başaran ve ligin en zayıf hücum performanslarından birini ortaya koyan FC Lahti, Mariehamn karşısında bir kez daha gol sorunu yaşadı. Galibiyet adına zorlanan konuk ekip, en zayıf halka Haka karşısında kazanmak istiyor.

Haka – FC Lahti Maç Bilgileri

Haka – FC Lahti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehtaan Kentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Aatu Hakala, Eero-Matti Auvinen, Atte Sihvonen, Haymenn Bah-Traore, Tino Purme, Janne-Pekka Laine, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Tiemoko Fotana, Fallou Ndiaye, Ryan Mahuta.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Marin Ljubic, Daniel Koskipalo, Juho Pirttijoki, Teemu Penninkangas, Samuel Pasanen, Tommi Jantti, Loorents Hertsi, Mikko Kuningas, Altin Zeqiri, Matheus Alves, Julius Tauriainen.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da zor günler geçiren Haka ile FC Lahti, dipten kurtulamadı. Kötü hücum performanslarıyla maç kazanmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, iki takımında etkisiz hücum performansını sürdüreceğini düşünüyorum. Tercihimiz 2.5 Alt seçeneği.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.83

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda 2.5 gol barajı aşılmadı. Haka devre arasına 1-0’lık üstünlükle girerken, FC Lahti ise ikinci yarıda tek golle skoru eşitledi. Kazananları tebrik ederiz.