Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Sarpsborg 08 Haugesund Maç Tahmini 30.07.2023

30 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 18.00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Sarpsborg 08 ile Haugesund karşı karşıya gelecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesine Sarpsborg Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Sarpsborg 08 galibiyetine 1.44, beraberliğe 5.00, Haugesund galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.38, 2.5 Alt 3.10 oran kazandırıyor.

Sarpsborg 08 Savunmada Alarm Veriyor

Sarpsborg 08 cephesinde düşüş devam ediyor. Bu hafta taraftarı önünde Haugesund’u konuk edecek olan ev sahibi, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 3 haftayı üst üste mağlubiyetlerle kapattı. Stromsgodset ve Molde deplasmanlarında yediği 5’er golle mağlup olmaktan kurtulamayan Sarpsborg 08, evinde ağırladığı HamKam karşısında ise 3-2’lik mağlubiyet yaşadı. Son 3 hafta kalesini tam 13 gole kapatamayan ev sahibi, savunma hattında önemli zafiyetler gösterdi. Son 10 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılan Sarpsborg 08, 10 maçın sadece 1’inde kalesini gole kapatabildi. 21 puanla 8. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, kötü gidişata dur demek istiyor.

Haugesund Galibiyet Peşinde

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 15 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Haugesund, 18 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Son haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Jostein Grindhaug’un öğrencileri, son 9 haftayı 4 galibiyet, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. Kalesini 15 hafta sonunda 21 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise 14 gol göndermeyi başardı. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Lilleström’ü konuk eden Haugesund, 1-0’lık sürpriz bir galibiyete imza attı ve toparlanma sinyalleri verdi. Bu hafta ilk maçta golsüz berabere kaldıkları Sarpsborg 08 karşısında galibiyet arayacaklar.

Sarpsborg 08 – Haugesund Maç Bilgileri

Sarpsborg – Haugesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sarpsborg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Anders Kristiansen, Bjorn Inge Utvik, Jeppe Andersen, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Victor Torp, Eirik Wichne, Pascal Lundqvist, Kristian Opseth, Bansu Baah, Mikkel Maigaard.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Oscar Krusnell, Anders Baertelsen, Soren Reese, Peter Therkildsen, Adrion Pajaziti, Bruno Leite, Mads Sande, Bilal Njie, Magnus Christensen, Kevin Krygard.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde orta sıralara demir atan ve bir türlü istikrarlı bir performans grafiği sergilemeyi başaramayan Sarpsborg 08 ve Haugesund, bu hafta kalesini gole kapatmayı başaramayacaktır. İki takımda karşılıklı goller bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda bu hafta bizleri yanıltmadı ve karşılıklı gollere imza attı. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapatan taraf Haugesund olurken, Sarpsborg 08 ise ikinci yarıda hem skor hem de oyun hakimiyetini ele alarak, 3 puanı hanesine yazdırdı.