Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo / Glimt Tromsö İddaa Tahmini 30.07.2023

İddaa fikstüründe 30 Temmuz Pazar akşamı yer alan Norveç Eliteserien Lig mücadelesinde, lider Bodo / Glimt sahasında Tromsö‘yü konuk edecek. Zorlu mücadelenin başlama saati 20:15.

Bets10, Bodo / Glimt galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Tromsö galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Bodo / Glimt Liderliği Bırakmadı

Norveç Eliteserien Ligi’nde liderlik ipini göğüslemeyi başaran Bodo / Glimt, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda ise tur kapsını ardına kadar araladı. Hafta içi fikstüründe Bohemians’ı evinde konuk eden Bodo / Glimt, 3-0’lık rahat bir galibiyete imza attı. Norveç Eliteserien Ligi’nde ise son 3 haftaya 3 galibiyetle damga vurdular. Odds BK, Haugesund ve Sandefjord karşısında 9 golle galip gelmeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. 16 haftayı 13 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, rakip filelere gönderdiği 43 gole karşılık, kalesinde ise 16 gole izin verdi. Zorlu fikstürde kazanmaya devam eden Bodo / Glimt, bu hafta Tromsö’yü evinde konuk edecek.

Tromsö İç Sahada Kazandı

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Brann’ı iç sahada ağırlayan Tromsö, 3-1’lik skorla 3 puanı cebine koymayı başardı. 15 hafta sonunda 9. galibiyetini alan konuk ekip, 2 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi ve zirve takibini sürdürdü. Valerenga beraberliği ve Rosenborg mağlubiyetlerinin ardından toparlanmayı başaran Tromsö, 1 maç eksiğe rağmen lider ile arasındaki puan farkını 11’de tutmayı başardı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekibin, ligde çıktığı son 10 maçın 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı ve karşılıklı goller atıldı. Lider karşısına çıkacak olan Tromsö, kazanarak puan farkını 8’e indirmek istiyor.

Bodo / Glimt – Tromsö Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Tromsö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:15’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Adam Sørensen, Brede Moe, Lode, Nino Zugelj, Sondre Fet, Patrick Berg, Fredrik Sjovold, Albert Erlykke, Faris Pemi Moumbagna, Amahl Pellegrino.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, esterlund Nielsen, Casper Øyvann, Jostein Gundersen, Christophe Psyche, Kent-Are Antonsen, Yaw Paintsil, Sakarias Opsahl, Mai Traore, Vegard Erlien, Ruben Jenssen.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve mücadelesi veren Bodo / Glimt ile Tromsö karşı karşıya geliyor. İyi bir sezon geçiren iki takımında, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Jakob Napoleon Romsaas ve Yaw Paintsil’in golleri, Lilleström’ü deplasmanda lidere karşı galibiyete taşıdı. Lider ile puan farkını 8’e indiren konuk ekip, Bodo / Glimt’e gol şansı dahi vermedi.