İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Kalmar AIK Stockholm İddaa Tahmini 06.08.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Kalmar evinde, AIK Stockholm karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Kalmar ve AIK Stockholm arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kalmar kazanır 2.95, beraberlik 3.35, AIK Stockholm kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.  

Kalmar Düşüşe Geçti

Kalmar, son haftalarda İsveç Allsvenskan’da kötü sonuçlar alıyor. Son 5 maçta sadece Varbergs karşısında kazanabilen Kalmar, bu galibiyettte de çok zorlanmıştı. Varbegs’i 1-0 mağlup ettikten sonra geçen hafta Göteborg’a 2-0 mağlup oldular. Düşme hattındaki rakibine karşı hiçbir varlık gösteremediler. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Henrik Jensen’in ekibinden moraller bozuk. Bu hafta sonu ise AIK Stockholm ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

AIK Stockholm’den Önemli Galibiyet

AIK Stockholm, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. IK Sirius deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 1-0 kazandılar. 89. Dakikada Bilal Hussein’in attığı golle altın değerinde bir 3 puan alan AIK Stockholm, play out hattından uzaklaşma çabalarını devam ettiriyor. İsveç Alllsvenskan’da oynadığı son 3 maçta7 puan toplayan Bartosz Grzelak’ın ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Kalmar’ın konuğu olacak AIK Stockholm’de önemli bir eksik yok.

Kalmar – AIK Stockholm Maç Bilgileri

Kalmar – AIK Stockholm Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Axel Lindahl, David Olafsson, Simon Skrabb, Nahom Netabay, Robert Gojani, Romarinho, Deniz Hümmet, Mileta Rajovic

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Sotirios Papagiannopoulos, Alexander Milosevic, Jetmir Haliti, Erick Marcelo, Bilal Hussein, Abdulsalam Magashy, Aboubakar Keita, Rui Modesto, Omar Faraj, John Guidetti

İddaa Tahmini

Kalmar, geçen haftayı puansız kapattı. Konuk oldukları Göteborg’a 2-0 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da son dönemde kötü sonuçlar alan Kalmar, son 5 haftada sadece son sıradaki Varbergs karşısında kazanbildi. AIK Stockholm ise çıkışa geçmiş durumda. Geçen hafta konuk oldukları IK Sirius deplasmanında 1-0 kazandılar. Son 3 haftada 7 puan toplayan Henning Berg’in öğrencileri alt sıralardan uzaklaşmaya başladı. Bu hafta Kalmar deplasmanında da kazanarak çıkışlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kalmar öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. AIK Stockholm ile 1-1 berabere kaldılar.