İddaa Tahminleri ve Analizleri

Manchester City Arsenal İddaa Tahmini 06.08.2023

İngiltere Community Shield’da Manchester City ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Dev mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 1 kanalından yayınlanacak.

Manchester City ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 4.20, Arsenal galibiyetinin ise 4.33 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile Manchester City kazanır oranı 10.00’a yükselmiş durumda.

Manchester City Şampiyonluk Peşinde

Manchester City, yeni sezonun ilk ciddi sınavını İngiltere Community Shield’da verecek. Arsenal ile karşı karşıya gelecek olan Pep Guardiola’nın ekibi maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçen sezon harika bir sezonu geride bırakan Manchester City, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Lig’de mutlu sona ulaşmıştı. İlkay Gündoğan ve Ryad Mahrez’in takımdan ayrıldığını, Chelsea’den ise Mateo Kovacic ile kadrosunu güçlendiren Manchester City, önümüzdeki hafta ise sezonun ilk maçında Burnley ile karşılaşacak. Sezona kupa ile başlamak isteyen Manchester City’de eksik bulunmuyor.

Arsenal’ın İşi Zor

Arsenal, yeni sezon öncesi hazırlık kampında pek güven vermedi. Barcelona, Manchester United Monaco ve Nürnberg maçlarında sadece 1 galibiyet alabildiler. Sezonun ilk ciddi sınavını Manchester City karşısında verecek olan Arsenal, Community Shield’da güçlü rakibi karşısında kazanarak, sezona kupa ile başlamak istiyor. Declan Rice, Kai Havert ve Jurrien Timber gibi önemli oyuncularla kadrosunu güçlendiren Arsenal’da Granit Xhaka ve Pablo Mari takımdan ayrılan isimler. Manchester City karşılaşması öncesinde Arsenal’da eksik bulunmuyor.

Manchester City – Arsenal Maç Bilgileri

Manchester City – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Phil Foden, Erling Haaland

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City, geçen sezon İngiltere Premier Lig’i şampiyon olarak tamamladı. Haaland önderliğinde çok iyi bir sezon geçirdiler. Yeni sezona ise Community Shield şampiyonluğu ile başlamak istiyorlar. Arsenal ise iyi bir sezon geçirdi ama sonunun getiremedi. Şampiyonluğu Manchester City’e kaptırarak sezonu 2. sırada tamamladılar. Wembley’de oynanacak maçta ağır favori olan Manchester City, şampiyonluğa yakın olan taraf. Arsenal karşısında kazanarak sezona kupa ile başlayacaklardır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1 (1-4 Penaltılar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Community Shield şampiyonu oldu. Manchester City’i penaltılarda mağlup ettiler ve sezona moralli başladılar.