İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Shamrock Cork City İddaa Tahmini 06.08.2023

İrlanda Premier Lig’de puan kayıplarına rağmen liderliğini sürdüren Shamrock iç sahada, Cork City karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Shamrock ile Cork City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Shamrock galibiyetinin 1.45, beraberlik tercihinin 4.33, Cork City galibiyetinin ise 6.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Shamrock Konferans Ligi’nden Elendi 

Shamrock, bildiğimiz gibi geçtiğimiz hafta içi UEFA Konferans Ligi mesaisindeydi. 2. Eleme turu rövanş maçında Ferencvaros’a yine kaybettiler ve turnuvadan elendiler. İlk maçı Macaristan’da 4-0 kaybeden Shamrock, geçen hafta ise İrlanda’da rakibine 2-0 mağlup oldu. İrlanda Premier Ligi’nde ise lider konumda yer alan Stephen Bradley’in öğrencileri en yakın takipçisi St. Patricks’in 4 puan önünde yer alıyor. Son dönemde formsuzlar ve puan kayıpları yaşıyorlar ama yine de liderliği kaptırmadılar. Bu hafta ise Tallaght’da Cork City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Shamrock’da Jack Bryne, Neil Farrugia ve Trevor Clarke sakat olan isimler. 

Cork City’nin İşi Zor 

Cork City, İrlanda Premier Lig’de uzun bir süredir galibiyet alamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Shelbourne karşısında da puan almayı başaramadılar. Rakibine 2-0 kaybeden Colin Healy’nin öğrenclerinde galibiyet hasreti 6 maça çıktı. İrlanda Premier Lig’de en son galibiyetini 6 hafta önce Bohemians karşısında almışlardı. Cork City, bu hafta sonu ise lider Shamrock’a konuk olacak ve işleri son derece zor. Karşılaşma öncesinde Cork City’de Albin Winbo ve Ethon Varian sakat olan isimler.

Shamrock – Cork City Maç Bilgileri

Shamrock – Cork City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shamrock’da Jack Bryne, Neil Farrugia ve Trevor Clarke sakat olan isimler. Cork City’de Albin Winbo ve Ethon Varian sakat olan isimler.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Leon Pöhls, Sean Gannon, Sean Hoare, Daniel Cleary, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Sean Kavanagh, Aaron Greene, Markus Poom, Johnny Kenny

Cork City'nin ilk 11’i Belli mi?

Cork City’nin muhtemel kadrosu: Jimmy Corcoran, Gordon Walker, John O’Donovan, Cian Coleman, Matt Healy, Aaron Bolger, Kevin Custovic, Ally Gilchrist, Tunde Owolabi, Joseph Whitmarsh, Ruairi Keating

İddaa Tahmini

Shamrock, İrlanda Premier Lig’de lider konumda ama son maçlarda ciddi puan kayıpları yaşadılar. En yakın takipçileri St Patricks ile puan farkı da 4’e kadar indi. Hafta içi Konferans Ligi’nde Ferencvaros karşısında kaybederek turnuvaya veda ettiler. Cork City ile play out hattında yer alıyor. Ligde tam 6 maçtır galip gelemiyorlar. Lider Shamrock karşısında da puan almaları beklenmiyor. Shamrock’un artık reaksiyon göstermesi gerek. Zayıf Cork City karşısında kazanarak moral bulurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Shamrock, bu kez hata yapmadı. Cork City karşısında zorlandılar ama 2-1 kazanarak liderliğini devam ettirdiler.