İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Elfsborg IK Sirius Bahis Tahmini 06.08.2023

İsveç Allsvenskan’da geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet alan Elfsborg evinde, IK Sirius’u konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Elfsborg IK Sirius arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Elfsborg kazanır 1.29, beraberlik 5.95, IK Sirius kazanır ise 9.90 olarak açıklanmış.

Elfsborg Deplasmanda Kaybetti

Elfsborg, geçtiğimiz haftayı İsveç Allsvenskan’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hacken’a konuk olan Elfsborg, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Hacken karşısında alınan mağlubiyete rağmen liderliğini devam ettiren Elfsborg, bu sezon Hacken’a karşı oynadığı 2 maçı da kaybetti. Lider konumda yer alan Jimmy Thelin’in öğrencileri bu hafta Boras Arena ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Elfsborg’da önemli bir eksik yok.

IK Sirius Alt Sıralarda

IK Sirius’da son haftalarda işler pek yolund gitmiyor. Henrik Rydström’ün ekibi üst üste evinde oynadığı Mjallby ve AIK Stockholm maçlarından puan çıkartamadı. 2 hafta önce Mjallby’e 3-2 kaybeden IK Sirius, geçen hafta ise AIK Stockholm’e 1-0 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 5 maçta ise 4 yenilgi yaşadılar. Bu hafta konuk olacakları lider Elfsborg karşısında da sürpriz yapabileceklerini düşünmüyorum. Maç öncesinde IK Sirius’da eksik bulunmuyor.

Elfsborg – IK Sirius Maç Bilgileri

Elfsborg – IK Sirius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Hakon Rafn Valdimarsson, Gustaf Lagerbielke, Andre Romer, Sebastian Holmen, Svelnn Aron Gudjohnsen, Johan Larsson, Niklas Hult, Michael Baldoo, Alexander Bernhardsson, Ahmed Qasem, Jeppe Okkels

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Dennis Widgren, Patrick Nwadike, Tashreeq Matthews, Daniel Stensson, Jakob Persson, Melker Heier, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Joakim Persson, Malcolm Jeng

İddaa Tahmini

Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da uzun bir aradan sonra mağlup oldu. Geçen hafta sonu Hacken deplasmanına konuk olan Elfsborg, 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamadı. Rakibine 3-1 kaybeden Jimmy Thelin’in ekibinin 15 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. IK Sirius ise son haftalarad hiç güven vermiyor. Geçen hafta AIK Stockholm karşısında 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da son 5 maçın 4’ünü kaybettiklerini belirtelim. Elfsborg’dan farklı bir galibiyet bekliyorum. Alt sıralardaki IK Sirius’u mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

intobet Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg tek golle kazandı. İç sahada konuk ettikleri IK Sirius’u 1-0 mağlup ettilre ve liderliğini devam ettirdiler.