sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.08.2023

İddaa fikstüründe 8 Ağustos Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Kl Klaksvik – Molde: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; KI Klaksvik taraftarı önünde Molde’yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçı, 8 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Torsvollur Torshavn Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçına ev sahipliği yapacak olan Kl Klaksvik, zorlu Ferencvaros ve Hacken engelini geçerek, Molde’nin rakibi oldu. 4 maç sonunda rakiplerine galibiyet şansı vermeyen ev sahibi, aynı etkiyi geçen sezon şampiyon tamamladığı Faroe Adaları Meistaradeildin Ligi’nde gösterdi ve 16 maçlık fikstürden 16 galibiyet çıkararak, liderlik koltuğuna oturdu. Maç kaybetmeyen Kl Klaksvik’in bu sezon çıktığı 20 maçın gol istatistiklerine baktığımızda, rakip filelere 50 gol gönderip, sadece 11 gol yediğini görüyoruz. Ev sahibi hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermeyi başardı. Molde cephesinde moraller yüksek. Hem UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmeyi başaran hem de Norveç Eliteserien Ligi’nde üst üste galibiyetlerle yükselişe geçen Erling Moe’nin öğrencileri, yeni sezona yaptığı kötü başlangıcı unutturdu. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında konuk olduğu HJK Helsinki deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Molde, taraftarı önünde 2-0’lık galibiyetle tur atladı. Norveç Eliteserien Ligi’nde ise üst üste 4 galibiyete imza attılar. Galibiyet serisinin yanı sıra son 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, 3. Ön Eleme Turu öncesi çok formda. Konuk ekip bu harika seriyi Kl Klaksvik karşısında da sürdürmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden taraflar, aynı zamanda kendi liglerinde aldıkları üst üste galibiyetlerle, formunun zirvesinde. Zorlu eşleşmenin ilk maçında, tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Rakow – Aris Limassol: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; İddaa fikstüründe 8 Ağustos Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında, Rakow ile Aris Limassol karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 21:00. Rakow cephesinde 2 sezondur ilkler yaşanıyor. Marek Papszun  önderliğinde Polonya Ekstraklasa Ligi’nde ilk şampiyonluğunu elde eden ev sahibi, bu sezon ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir ilki başardı ve tarihinde ilk kez boy gösterdiği devler sahnesinde, 2 eleme turunu geçti. FC Flora Tallinn’i hem evinde hem de deplasmanda mağlup eden Rakow, 2. Ön Eleme Turu’nda ise Karabağ’a galibiyet şansı tanımadı. Deplasmanda kazanıp, iç sahada berabere kalarak tur atladılar. Şampiyonlar Ligi sahnesinde mağlubiyet yüzü görmeyen ev sahibi, yeni sezonda namağlup performans grafiğini Polonya Ekstraklasa Ligi’ne taşırken, 2 haftadan 4 puan topladı. Mağlubiyete yer vermeyen yeni sezonun sürpriz takımı, 3. Ö Eleme Turu’nun ilk maçında, iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor. Kıbrıs Rum Kesimi 1. Lig şampiyonu Aris Limassol, yeni sezona galibiyet serisiyle başladı. Süper Kupa finalinde Omania’ya karşı 2-0’lık net bir galibiyete imza atan konuk ekip, kazanmaya UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti. Doğrudan katıldığı 2. Ön Eleme Turu’nda BATE Borisov karşısında 6-2 ve 5-3’lük galibiyetlere imza attı. Yeni sezonda hücum performansıyla dikkat çeken Aleksey Shpilevski ve öğrencileri, geçen sezonda gösterdiği başarıyı sürdürüyor. Bu hafta Rakow deplasmanına konuk olacaklar. Yeni transferleriyle gol sorunu yaşamayan konuk ekip, savunma hattında ise rakiplerine açıklar vermeye devam ediyor. Yeni sezonun namağlup takımları, kozlarını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde paylaşıyor. Rakow ve Aris Limassol şuana kadar çıktığı tüm maçlarda iyi performanslar sergiledi. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen iki takımın, eşleşmenin ilk maçında skor üreteceğini düşünüyorum.

Kopenhag – Sparta Prag: İY 0, 1.91 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında, Kopenhag ile Sparta Prag karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin ilk maçı, 8 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:00’de başlıyor. Kopenhag iki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazandı ve yeni sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. Danimarka Süper Ligi’nin son şampiyonu olarak ülkesini UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Jacob Neestrup ve öğrencileri, doğrudan katıldığı 2. Ön Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği Breidablik karşısında toplamda 9-2’lik skorla tur atladı. Devler sahnesinde 2. Ön Eleme Turu’na damga vuran Kopenhag, Danimarka Süper Ligi’nde ise 3’te 3 yapmayı başardı. Sezonun ilk 3 lig maçını kazanan ev sahibi, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Güçlenen kadrosuyla sahadan istediğini alan ev sahibi, bu hafta Sparta Prag karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Pavel Vrba ve öğrencileri, Çekya Ligi’nin son şampiyonuna yakışan bir başlangıç yaptı. Yeni sezonda alınan üst üste galibiyetler, Sparta Prag cephesinde moralleri yerine getirdi. UEFA Şampiyonlara Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan konuk ekip, ilk sınavını Kopenhag deplasmanında verecek. Çeyke Ligi’nin ilk 3 haftasında Sigma, Fastav Ziling ve FK Pardubice’yi mağlup etmeyi başaran Sparta Prag, kalesinde 2 gole izin verirken, rakip fileleri 8 kez havalandırdı. İlk 2 haftada rakiplerine gol dahi yemeden üstünlük kurduğunu belirtelim. Yeni sezon öncesi transferlerle kadrosunu güçlendiren Sparta Prag, yeni transferlerinden şuana kadar istediği verimi almayı başardı. Kopenhag deplasmanından avantajlı dönmek isteyen konuk ekip, karşısında şuana kadar kendisinden daha fazla maça çıkan ve tüm maçlarını kazanan bir rakip bulacak. Yeni sezonda bileği bükülmeyen Kopenhag ve Sparta Prag, 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçı öncesinde, tüm resmi maçlarını kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçtan avantajı ele geçirmek isteye formda iki ekip, ilk yarıda temkinli bir futbolla, birbirlerine üstünlük şansı vermez.

Toplam İddaa Oranı: 5.55

intobet Bahis Oranı: 8.15