UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovan Bratislava Maccabi Haifa Maç Tahmini 09.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nun ilk maçında, Slovan Bratislava ile Maccabi Haifa karşı karşıya geliyor. 9 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlarken, Tehelne Pole Stadı’nın ev sahipliğinde sahne alacak.

intobet, Slovan Bratislava galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.20, Maccabi Haifa galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Slovan Bratislava Yeni Sezonda Etkili

Slovakya temsilcisi Slovan Bratisvla yeni sezona harika bir başlangıç yaptı. UEFA Şampiyonlar Ligi etkisiyle dikkat çeken ev sahibi, Slovakya Süper Ligi’nde ise beraberliklere razı geldi. Vladimir Weiss ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1. Ön Eleme Turu’ndan katılırken, önce Hespera ardından Zrinjski’yi elemeyi başardı. Rakipleriyle iç sahada berabere kalan ev sahibi, deplasmanda ise kazanmayı bildi. Yeni sezonda yoluna namağlup devam eden Slovan Bratislava, henüz iç sahada maç kazanamazken, deplasmanda ise önemli galibiyetler aldı. Slovakya Süper Ligi’nin ilk 2 haftasında ise FK Kosice ve Banská Bystric karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldıklarını söyleyelim. 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Maccabi Haifa’yı evinde konuk edecek olan Slovan Bratislava, namağlup seriyi korumak ve ilk maçtan avantajlı ayrılmak istiyor.

Maccabi Haifa Avantaj Peşinde

Maccabi Haifa cephesinde yeni sezonda hedef bir kez daha UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. İsrail Ligat ha’Al Ligi’nde son 3 sezonun şampiyonu Haifa, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda mücadele etti. Yeni sezonda ise devler sahnesine 1. Ön Eleme Turu’nda katılan konuk ekip, Hespera’yı deplasmanda 4-0 mağlup etmeyi başarırken, galibiyetlerine iç sahada 2-1’lik skorla devam etti. Yeni sezona harika bir başlangıç yapan Maccabi Haifa, 2. Ön Eleme Turu kapsamında ise FC Sheriff karşısına çıktı. Rakibine bu kez deplasmanda diş geçiremeyen konuk ekip, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Rövanşta ise galibiyetlerine geri dönmeyi başaran Barak Bakhar’ın öğrencileri, 4-1’lik galibiyetle tur atladı. Rakibi gibi yoluna Şampiyonlar Ligi’nde emin adımlarla devam eden konuk ekip, deplasmanda tur kapısını aralamak istiyor.

Slovan Bratislava – Maccabi Haifa Maç Bilgileri

Slovan Bratislava – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Andris Treimanis. Mücadele Tehelne Pole Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Guram Kashia, Kevin Wimmer, Kenan Bajric, Lucas, Vladimir Weiss, Jaba Kankava, Marko Tolic, Kiriakos Savvidis, Tigran Barseghyan, Aleksandar Cavric.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Itamar Nitzan, Abdoulaye Seck, Shon Goldberg, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Dia Saba, Tjaronn Chery, Mahmoud Jaber,Frantzdy Pierrot, Dolev Haziza.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Slovan Bratislava ve Maccabi Haifa, 3. Ön Eleme Turu’nda karşı karşıya geliyor. İlk maçtan avantajlı çıkmak isteyen tarafların, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…