UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Panathinaikos Marsilya İddaa Tahmini 09.08.2023

9 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nun ilk maçında, Panathinaikos‘un iç sahada rakibi Marsilya. Mücadeleye Apostolos Nikolaidis Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Panathinaikos galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.50, Marsilya galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Panathinaikos Sürpriz Peşinde

Yunanistan Süper Ligi’nde 8 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Panathinaikos, harika bir sezonu geride bıraktı. Yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan ev sahibi, yeni sezonda da güçlenen kadrosuyla etkisini sürdürdü. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosuna 6 takviye yapan Panathinaikos, Tonny Vilhena ve Erik Palmer-Brown gibi yıldızlarla güçlendi. Yeni sezonun ilk sınavını Dnipro-1 karşısında veren Ivan Jovanovic’in öğrencileri, ilk maçtan aldığı 3-1’lik deplasman galibiyetinin ardından, iç sahada 2-2’lik beraberlikle tur biletini cebine koydu. Marsilya’yı sahasında konuk edecek olan Panathinaikos, güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak.

Marsilya Önemli Değişimler Yaşadı

Marsilya cephesinde önemli değişiklikler yaşandı. Yeni sezonda öncelikle teknik adam değişikliğine giden ve Igor Tudor’un yerine göreve Marcelino’yu getiren konuk ekip, transfer döneminde de önemli değişiklikler yaşadı. Suarez, Milik, Alexis Sanchez, Radonjic ve Kolasniac takımdan ayrılırken, . Iliman Ndiaye, Amine Harit, Renan Lodi, İsmaila Sarr, Ruslan Malinovskyi ve Kondogbia yıldızlar ise takıma yeni katılan isimler oldular. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden konuk ekip, 4 hazırlık maçından 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrıldı. Kadrosunu güçlendiren ve geçen sezonu 3. sırada bitiren Marsilya, yeni sezonda çok daha fazlasını istiyor. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılacak. Turun favorisi olarak sahaya çıkacak olan Marcelino ve öğrencileri, ilk maçtan tur kapısını aralamak istiyor.

Panathinaikos – Marsilya Maç Bilgileri

Panathinaikos – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Apostolos Nikolaidis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Panathinaikos’un ilk 11’i Belli mi?

Panathinaikos’un muhtemel kadrosu: Alberto Brignoli, Palmer Brown, Tin Jedvaj, Juankar, Georgios Vagiannidis, Enis Cokaj, Tonny Vilhena, Gnezda Cerin, Filip Djuricic, Bernard, Palacios, Andraz Sporar.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Geoffrey Kondogbia, Ismaïla Sarr, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda hem teknik adam değişikliğine giden hem de önemli transferlere imza atan Marsilya, yeni sezonun ilk sınavını verecek. Marsilya güçlenen kadrosuyla sezona harika bir başlangıç yapacak ve deplasmandan galibiyetle dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…