UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Sparta Prag Maç Tahmini 08.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında, Kopenhag ile Sparta Prag karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin ilk maçı, 8 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:00’de başlıyor.

Bets10, Kopenhag galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.60, Sparta Prag galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 3.40 oran kazandırıyor.

Kopenhag Galibiyetten Vazgeçmiyor

Kopenhag iki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazandı ve yeni sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. Danimarka Süper Ligi’nin son şampiyonu olarak ülkesini UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Jacob Neestrup ve öğrencileri, doğrudan katıldığı 2. Ön Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği Breidablik karşısında toplamda 9-2’lik skorla tur atladı. Devler sahnesinde 2. Ön Eleme Turu’na damga vuran Kopenhag, Danimarka Süper Ligi’nde ise 3’te 3 yapmayı başardı. Sezonun ilk 3 lig maçını kazanan ev sahibi, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Güçlenen kadrosuyla sahadan istediğini alan ev sahibi, bu hafta Sparta Prag karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Sparta Prag Galibiyet Peşinde

Pavel Vrba ve öğrencileri, Çekya Ligi’nin son şampiyonuna yakışan bir başlangıç yaptı. Yeni sezonda alınan üst üste galibiyetler, Sparta Prag cephesinde moralleri yerine getirdi. UEFA Şampiyonlara Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan konuk ekip, ilk sınavını Kopenhag deplasmanında verecek. Çeyke Ligi’nin ilk 3 haftasında Sigma, Fastav Ziling ve FK Pardubice’yi mağlup etmeyi başaran Sparta Prag, kalesinde 2 gole izin verirken, rakip fileleri 8 kez havalandırdı. İlk 2 haftada rakiplerine gol dahi yemeden üstünlük kurduğunu belirtelim. Yeni sezon öncesi transferlerle kadrosunu güçlendiren Sparta Prag, yeni transferlerinden şuana kadar istediği verimi almayı başardı. Kopenhag deplasmanından avantajlı dönmek isteyen konuk ekip, karşısında şuana kadar kendisinden daha fazla maça çıkan ve tüm maçlarını kazanan bir rakip bulacak.

Kopenhag – Sparta Prag Maç Bilgileri

Kopenhag – Sparta Prag Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Mamoudou Karamoko.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?Sparta

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Florin Nita, David Hancko, Martin Vitik, Tomas Wiesner, Casper Höjer, Ladislav Krejci, Michal Sacek, Adam Karabec, David Pavelka, Jan Kuchta, Lukas Haraslin.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda bileği bükülmeyen Kopenhag ve Sparta Prag, 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçı öncesinde, tüm resmi maçlarını kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçtan avantajı ele geçirmek isteye formda iki ekip, ilk yarıda temkinli bir futbolla, birbirlerine üstünlük şansı vermez.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.91

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hem ilk yarıdan hem de ikinci yarıdan gol sesi çıkmadı. Birbirlerine diş geçirmekte zorlanan Kopenhag ve Sparta Prag, ilk maçta golsüz beraberliğe razı geldi.