Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Başakşehir Bahis Tahmini 14.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta maçında, Alanyaspor ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 21.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Alanyaspor Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Alanyaspor kazanır 2.81, beraberlik 3.73, Başakşehir kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Galibiyet Peşinde

Alanyaspor, Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Süper Lig’de kümede kalmayı başaran Akdeniz ekibinden bu sezon beklentiler daha büyük. Transfer döneminde Vitoria Guimaraes’den Anderson Silva ve Nicolas Janvier, Zürich’den Fidan Aliti, Kasımpaşa’dan Florent Hadergjonaj, Santos’dan Eduardo Baurmann, Palmairas’dan Carlos Eduardo, Kasımpaşa’dan Ertuğrul Taşkıran, Ceara’dan Richard ile kadrosunu güçlendiren Alanyaspor, Başakşehir karşısında kazanarak sezona 3 puan ile başlama hedefinde. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Başakşehir’de Hedef 3 Puan

Başakşehir, Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Alanyaspor’un konuğu olacak. Geçen sezonu Süper Lig’de 5. Sırada tamamlayan İstanbul ekibi, Avrupa bileti alamadı. Transfer döneminde Hertha Berlin’den Krzysztof Piatek, Khor Fakkan’dan Mehdi Abeid ve Fenerbahçe’den Dimitrios Pelkas’ı kadrosuna katan Başakşehir’de Caner Erkin, Ahmed Kutucu, Mounir Chouiar ve Lucas Biglia takımdan ayrıldı. Bu sezon Emre Belözoğlu’nun ekibinden beklentiler büyük. Piatek transferinin Süper Lig’de performansı ile ses getirebileceğini düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Alanyaspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Şener Özbayraklı, Serdar Gürler, Ömer Ali Şahiner, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Alanyaspor adına geçen sezon pek iyi geçmedi. Kümede kalmaktan son anda kurtulan Akdeniz ekibi, sezonu 15. Sırada tamamlamıştı. Bu sezon Ömer Erdoğan yönetiminde Alanyaspor’dan beklentiler daha büyük. Başakşehir ise geçen sezonu 5. Sırada tamamladı. Avrupa biletini alamayan Başakşehir, bu sezon 2 kulvarda mücadele edecek. Piatek ve Pelkas ile kadrosunu güçlendiren Başakşehir, geçen sezon ki kadrosunu büyük oranda korudu. Başakşehir’den ligin ilk haftasında galibiyet bekliyorum. Alanyaspor deplasmanında kazanarak sezona başlarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.13

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.52

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.