Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Beşiktaş İddaa Tahmini 14.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazartesi günü 2 maç var. Beşiktaş deplasmanda, Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 4.88, beraberlik tercihinin 4.42, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. 2.5 gol üstü tercihi oranı Bets10 sitesinde 15.00 olarak belirlenmiş.

Fatih Karagümrük’de Önemli Ayrılıklar

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 7. Sırada tamamladı. Pirlo ile yollarını ayıran Kırmızı Siyahlılar, göreve Alparslan Erdem’i getirdi. 1 yıl boyunca Fatih Karagümrük’ün başında Alparslan Erdem olacak. Geçen sezonun kilit oyuncuları Mbaye Diagne ve Fabio Borini takımdan ayrıldı. Borini’nin yokluğunu net bir şekilde hissedeceğini düşünüyorum Fatih Karagümrük’ün. Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecekler. Transfer döneminde Frosinone’den Marcus Rohden, Benevento’dan Frederic Veseli, Al Nasr’dan Ryan Mendes ve Universidad Catolica’dan Matias Dituro’yu transfer den Fatih Karagümrük’ün kadro kalitesi, geçen sezona nazaran daha zayıf. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de eksik bulunmuyor.

Beşiktaş Favori Taraf

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde 2. Eleme turunda KF Tirana engelini rahat geçmişti. İlk maçı 3-1, rövanş maçını ise 2-0 kazanmayı başardılar. Geçen hafta ise 3. Eleme turunda Neftçi Baku deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönen Beşiktaş, tur kapısını araladı. Transfer döneminde Leicester City’den Daniel Amartey, Milan’dan Ante Rebic ve Lens’den ise Jens Onana ile kadrosunu güçlendiren Şenol Güneş’in ekibinde Romain Sais, Nathan Redmond, Welinton, Kevin Nkoudou ve Atiba ise takımdan ayrıldı. Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak Beşiktaş maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Tayip Talha Sanuç ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları var.

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Tayip Talha Sanuç ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları var.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Rayyan Baniya, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Salih Dursun

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, geçen sezon iyi bir performans göstermiş ve sezonu 7. Sırada tamamlamıştı. Borini ve Diagne, gösterdiği performans ile en dikkat çeken oyunculardı ama bu 2 oyuncuda takımdan ayrıldı. Beşiktaş ise sezonu erken açtı. UEFA Konferans Ligi’nde şimdiye kadar oynadıkları 3 maçı da kazanmayı başardılar. Geçen hafta Neftçi Baku deplasmanında 3-1 kazanan Siyah Beyazlılar, tur kapısını da araladı. Fatih Karagümrük deplasmanında maçın favorisi Beşiktaş. Aboubakar sezona formda başladı. Siyah Beyazlılar hücum anlamında üretken ve kolay gol buluyorlar. 3 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.32

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 15.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş tek golle kazandı. Fatih Karagümrük deplasmanında tek golle kazandılar ve sezona 3 puan ile başladılar.