İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Wolverhampton İddaa Tahmini 14.08.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü tek maç var. Manchester United evinde, Wolverhampton’ı ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester United ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.34, beraberlik 5.75, Wolverhampton kazanır ise 9.20 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 gol üstü tercihine, 15.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Manchester United Net Favori

Manchester United, Premier Lig’in ilk haftasında Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Old Trafford’da konuk edecekleri rakibi karşısında maçın net favorisiler. Erik ten Hag’ın ekibi geçen sezonu Premier Lig’de 3. Sırada tamamlamıştı. Markus Rashford, geçen sezonun Manchester United adına en iyilerindendi diyebiliriz. Transfer döneminde Atalanta’dan Rasmus Hojlund, Chelsea’den Mason Mount, İnter’den Andre Onana ve Leicester City’den Jonny Evans’ı transfer eden Manchester United’da Alex Telles, Anthony Elanga, Fred, Phil Jonez ve David De Gea ise takımdan ayrılan isimler oldu. Wolverhampton’ı konuk edecek Manchester United’da Tom Heaton, Anthony Martial ve Amad Diallo’nun sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton Sürpriz Peşinde

Wolverhampon, geçen sezonu Premier Lig’de 13. Sırada bitirmişti. Ligin son 3 haftasında 1 puan toplayabildiler ama buna rağmen ligde kalmayı başardılar. Teknik direktör Julen Lopetegui ile 1 hafta önce yollarını ayıran Wolverhampton’ın yeni hocası Gary O’Neil oldu. Transfer döneminde Metz’den Boubacar Traore, Atletico Madrid’den Matt Doherty, Notrhampton’dan ise Tom King’i transfer ettiler. Ruben Neves, Nathan Collins, Conor Coady, Raul Jimenez ve Adama Traore’nin ise takımdan ayrıldığını belirtelim. Ligin ilk haftasında Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacak Wolverhampton’da eksik bulunmuyor.

Manchester United – Wolverhampton Maç Bilgileri

Manchester United – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Tom Heaton, Anthony Martial ve Amad Diallo’nun sakatlıkları sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Christian Eriksen, Antony, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Marcus Rashford

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Matheus Nunes, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Pablo Sarabia, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Manchester United, geçen sezonu Premier Lig’de 3. Sırada tamamladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Kırmızı Şeytanlar, yeni sezonun ilk haftasında Wolverhampton’ı konuk edecek. Hojlund, Onana ve Mount transferleri ile kadrosunu güçlendiren Manchester United’da moraller yerinde. Wolverhampton ise 1 hafta önce teknik direktör Lopetegui ile yollarını ayırdı ve göreve Gar O’Neil getirildi. Yeni hocaları ile ilk maçına Old Trafford’da çıkacaklar. Golcü Raul Jimenez’de takımdan ayrıldı. Manchester United’ın rahat kazanması gereken bir maç. Wolverhampton engelini farklı geçerler. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.41

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 15.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United zorlandı ama kazanmayı başardı. Varane’ın tek golüyle 1-0 kazanarak Old Trafford’da 3 puanı aldılar.