UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Levski Sofia Frankfurt İddaa Tahmini 24.08.2023

Levski Sofia evinde Eintracht Frankfurt‘u konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçı, 24 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20.00’de sahne alacak.

Bets10, Levski Sofia galibiyetine 6.50, beraberliğe 4.30, Frankfurt galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Levski Sofia Sezona İyi Başladı

Bulgaristan temsilcisi Levski Sofia, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’nda katılırken, yoluna Play Off Turu’nda devam ediyor. Zor bir kurayla karşı karşıya kalan ev sahibi, sahasında Frankfurt’u konuk edecek. İlk maçı kazanarak, tur için avantajlı konuma geçmek istiyorlar. Konferans Ligi’nde bu sezon Shkupi ve Hapoel Beer Sheva engellerini rahatlıkla geçmeyi başaran Stanimir Stoilov’un öğrencileri, 4 maçta 5 gol atarken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Konferans Ligi’ne rüya gibi bir başlangıç yapan ev sahibi, Bulgaristan 1. Ligi’nde ise ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, rakip filelere gönderdiği 12 gole karşılık, kalesinde 5 gole izin verdi.

Eintracht Frankfurt Çok Formda

Konuk ekip Eintracht Frankfurt, 2 sezon önce UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşarken, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele verdi ve Son 16 Turu’na yükseldi. Yeni sezonda ise konuk ekibi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde izleyeceğiz. Yeni sezon öncesi teknik adamlık görevine Dino Toppmöller’i getiren Frankfurt, Willian Pacho, Hudo Larsson, Dina Ebimbe, Knauff, Ngankam, Philipp Max, Nnamdi Colins, Robin Koch, Ellyes Skhiri, Omar Marmoush, Noel Futkeu’yu kadrosuna kattı. Güçlü bir kadroyla sezona iddialı bir giriş yapan konuk ekip, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Leipzig’i deplasmanda 7-0 mağlup etmeyi başarırken, Bundesliga’nın ilk haftasında ise Darmstadt 98 karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. 180 dakika kalesini gole kapatan Frankfurt, rakip filelere ise 8 gol göndermeyi başardı.

Levski Sofia – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Levski Sofia – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Georgi Asparuhov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor

Levski Sofia'nın 11’i Belli mi?

Levski Sofia’nın muhtemel kadrosu: Plamen Andreev, Wenderson de Freitas, Ivelin Popov, Asen Mitkov, Hassini Fadiga, Andrian Kraev, Jawad El Jemili Setti, Patrik-Gabriel Galchev, Ronaldo, Ricardinho, Jose Cordoba.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Güçlenen kadrosu ve yeni hocasıyla sezona çok etkili bir başlangıç yapan Frankfurt, UEFA Avrupa Konferans Ligi serüvenine de iyi bir başlangıç yapacak ve zorlu Levski Sofia deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt, Levski Sofia deplasmanında yakaladığı üstünlüğü koruyamadı. Konuk ekip devre arasın 1-0 önde girerken, ikinci yarıda skoru 1-1’e geldi. Frankfurt galibiyeti kaçırmasına rağmen, deplasmandan avantajlı dönüyor.