UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rapid Wien Fiorentina İddaa Tahmini 24.08.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play Off heyecanı yaşanırken, Rapid Wien sahasında Fiorentina‘yı konuk edecek. Eşleşmenin ilk maçı Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, mücadeleye Allianz Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Rapid Wien galibiyetine 4.75, beraberliğe 4.00, Fiorentina galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Rapid Wien’in İşi Zor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rapid Wien, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 3. Ön Eleme Turu’nda katılırken, deplasmanda 5-0’lık skorla mağlup ettiği Debrecen ile iç sahada golsüz berabere kalarak, tur atlamayı başardı. Konferans Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapan Rapid Wien, gruplara gidebilmek için son finalist Fiorentina ile karşı karşıya gelecek. Avusturya Bundesliga sahnesinde ise ilk 4 hafta geride kalırken, Zoran Barisic’in öğrencileri 7 puan topladı. 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan Rapid Wien, 10 gol atıp, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Fiorentina’yı ilk maçta iç sahada ağırlayacak olan Rapid Wien, sürpriz bir galibiyetle tur kapısını aralamak istiyor. Yeni sezona iyi başlangıç yapan ve geçen hafta Blau-Weiss deplasmanından 5-0’lık galibiyetle dönen konuk ekipte, moraller yüksek.

Fiorentina Sezona Galibiyetle Açtı

Geçen sezonda kaçırılan şampiyonlukların ardından, yeni sezonda Lucas Beltran, Fabiano Parisi, M’Bala Nzola, Oliver Christensen, Infantino, Arthur Melo ve Yerry Mina transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fiorentina, yeni sezona galibiyetle başladı. Vincenzo Italiano ve öğrencileri geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İtalya Kupası finallerini üst üste kaybederken, kaçan şampiyonluklara rağmen sezon genelinde sergilenen performans grafiği Fiorentina adına umut verdi. Yeni sezona Genoa deplasmanında start veren Fiorentina, karşılaşmadan 4-0’lık net galibiyetle ayrıldı. Harika başlangıcın ardından son finalistlerinden biri olduğu UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play Off Turu’na doğrudan katılıyor. Konuk ekip Rapid Wien deplasmanında bu hafta galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Rapid Wien – Fiorentina Maç Bilgileri

Rapid Wien – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rapid Wien’nın ilk 11’i Belli mi?

Rapid Wien’nın muhtemel kadrosu: Niklas Hedl, Nenad Cvetkovic, Roman Kerschbaum, Guido Burgstaller, Thorsten Schick, Matthias Seidl, Jonas Antonius Auer, Marco Grüll, Moritz Oswald, Nikolas Sattlberger, Leopold Querfeld.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Yerry Mina, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Lucas Beltrán.

İddaa Tahmini

Geçen sezona kaçırdığı şampiyonluklarla damga vuran Fiorentina, 2 kulvarda birden aldığı final biletleriyle dikkat çekti. Yeni sezona galibiyetle başlayan ve zorlanmadan kazanan Fiorentina, Konferans Ligi sahnesinde galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 35. dakikada Marco Grull oldu ve Rapid Wien’i galibiyete taşıdı. Ev sahibi son finalisti iç sahada mağlup ederken, rövanş için avantajlı konuma geçti. Fiorentina ise Konferans Ligi macerasına iyi bir başlangıç yapamadı.