UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Rijeka İddaa Tahmini 24.08.2023

24 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Lille ile Rijeka karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off mücadelesi, Pierre Mauroy Stadı’nda sahne alacak.

intobet, Lille galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.50, Rijeka galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.13, beraberliğe 5.06, konuk ekibe ise 8.13 oran veriyor.

Lille Favori Taraf

Geçtiğimiz sezona Paulo Fonseca yönetiminde aradığı başarıyı bulamayan Lille, yeni sezona ise iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezon ev sahibi Fransa Ligue 1’in 7. sırasında kendisine yer bulabilirken, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’na katılmaya hak kazandı. Yeni sezonda kadrosunu güçlendiren Lille, tecrübeli teknik adam Fonseca’nın eline daha güçlü bir kadro verirken, Fransa Ligue 1’in ilk 2 haftasında maç kaybetmediler. İlk hafta Nice deplasmanına konuk olan ve son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulan Lille, geçtiğimiz hafta taraftarı önünde çıktığı Nantes karşısında ise 2-0’lık galibiyete imza attı. 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ilk sınavını ise Rijeka’ya karşı iç sahada verecek. Ev sahibi hem ilk maçın hem de turun favorisi olarak gösteriliyor.

Rijeka Sürpriz Peşinde

Hırvatistan 1. Ligi’nde yeni sezona 4 hafta önce başlangıç yapan Rijeka, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne ise 2. Ön Eleme Turu’nda katıldı. Yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen Rijeka, iki kulvarda birden Goran Tomic yönetiminde etkili olmayı başardı. Hırvatistan 1. Ligi’nde ilk 4 haftayı 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 12 gol atıp, kalesinde sadece 2 gol gördü. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise mağlubiyet yaşamadılar. 4 maç sonunda 4 galibiyete imza atan Rijeka, Dukagjini ve B36 Torshavn engellerini geçerek, Lille’in rakibi olmayı başardı. Konferans Ligi’nde ise 10 gol atıp, 2 gol yediler. Konuk ekip yeni sezonda etkili hücum performanslarıyla dikkat çekmeyi başardı. Zor bir kura çeken Hırvat temsilcisi, daha önce Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yaşamış Lille karşısında sürpriz arayacak.

Lille – Rijeka Maç Bilgileri

Lille – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Bafode Diakite, Alexsandro Ribeiro, Tiago Santos, Remy Cabella, Jonathan David, Gabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Hákon Arnar Haraldsson.

Rijeka'nın ilk 11’i Belli mi?

Rijeka’nın muhtemel kadrosu: Nediljko Labrovic, Bruno Goda, Niko Galesic, Stjepan Radeljic, Ivan Smolcic, Niko Jankovic, Lindon Selahi, Ivan Lepinjica, Toni Fruk, Marco Pasalic, Franjo Ivanovic.

İddaa Tahmini

Lille kadro kalitesi ve Fransa Ligue 1’in ilk 2 haftasında sergilediği futbolla turun favorisi. Rijeka ise yeni sezona iki kulvarda birden etkili bir başlangıç yaptı. Hücum performanslarıyla yeni sezonda dikkat çeken tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede 2.5 gol barajı aşıldı. Lille evinde galibiyete 2-1’lik üstünlükle ulaşırken, Hırvatistan deplasmanı öncesi avantajlı konuma geçti. Kazananları tebrik ederiz.