UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Genk Adana Demirspor İddaa Tahmini 24.08.2023

UEFA Konferans Ligi play off turu ilk maçında, Genk ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve TV 8,5 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Genk Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Genk kazanır 1.62, beraberlik 4.00, Adana Demirspor kazanır ise 4.75 olarak açıklanmış.

Genk Turun Favorisi

Genk, Belçika Ligi’nde 4 hafta geride kalırken sadece 2 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta Cageka Arena’da konuk ettikleri Charleroi ile golsüz berabere kaldılar. Hücumsal anlamda da son dönemde sorun yaşamaya başladılar gibi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden bir bir elenen Genk, Şampiyonlar Ligi’nde Servette’e, Avrupa Ligi’nde ise Olmypiakos’a elendiler. Konferans Ligi play off turunda Adana Demirspor’u konuk edecek olan Genk, turun favorisi olarak gösteriliyor ama ban göre işleri pek kolay olmayacak. Karşılaşma öncesinde Genk’de eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor’un İşi Zor

Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan başladı. 2. Eleme turunda CFR Cluj’u geçmeyi başaran temsilcimiz, 3. Eleme turunda ise Osijek’i geride bırakmıştı. İlk maçı 5-1 kazanan Adana Demirspor, rövanş maçını deplasmanda 3-2 kaybetmesine rağmen turu geçti. Play off turunda ise Genk’in rakibi oldular. Genk pek eski gücünde değil ama ileri hattında bireysel yetenekleri üst düzey ve dribbling özellikleri üst düzey olan oyuncuları var. Adana Demirspor’un da savunmasını göz önüne alırsak, Patrick Kluivert’ın ekibini zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor.

Genk – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Genk – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın saat 21.00’de TV 8,5 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cageka Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Genk'in ilk 11’i Belli mi?

Genk’in muhtemel kadrosu: Maarten Vandevoort, Daniel Munoz, Carlos Cuesta, Mujaid Sadick, Joris Kayembe Ditu, Bilal El Khannouss, Aziz Outtara Mohammed, Matias Galarza, Yira Collins Sor, Alieu Fadera, Tolu Arokodare

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

İddaa Tahmini

Genk’de moraller bozuk. Şampiyonlar Ligi’nde Servette, Avrupa Ligi’nde ise Olympiakos’a kaybeden Belçika ekibi yolua Konferans Ligi’nde devam edecek. Play off turunda Adana Demirspor’u konuk edecekler. Sezona pek iyi başlayamayan Genk, geçen hafta sonu Belçika Ligi’nde 2. Kez puan kaybı yaşadı. Adana Demirspor, bir önceki turda Osijek’i eleyerek play off turuna yükseldi. Süper Lig’de ise geçen hafta Ankaragücü deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Genk güven vermiyor. Adana Demirspor ise savunmada sıkıntılı. Belçika’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Genk geriye düştüğü maçta kazanmayı başardı. Adana Demirspor’u son dakika golüyle 2-1 mağlup ettiler.