UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Twente İddaa Tahmini 24.08.2023

UEFA Konferans Ligi play off turu ilk maçında Twente deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Twente arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.62, beraberlik 4.00, Twente kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 1 ve 1.5 Gol Üstü tercihine, 20.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe Turun Favorisi 

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde bir önceki turda Slovenya’nın Maribor takımı ile karşılaşmıştı. Rakibin her iki maçta da mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, adını play off turuna yazdırdı ve Hollanda’nın Twente takımı ile eşleşti. İsmail Kartal yönetiminde bu sezon çıktığı 6 resmi maçtan da galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de geçen hafta Samsunspor deplasmanında Dzeko ve Szymanski’nin attığı gollerle 3 puanı alan Fenerbahçe, ilk 2 hafta sonunda liderliğe yükseldi. Konferans Ligi play off turunda Kadıköy’de Twente’yi konuk edecek Fenerbahçe, turun favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Emre Mor ve Miha Zajc’ın sakatlıkları sürüyor.

Twente Sürpriz Arayacak 

Twente, Hollanda Eredivisie’de sezona iyi başladı. İlk 2 haftayı kayıpsız geçtiler ve lider AZ Alkmaar’ın ardından 2. sırada bulunuyorlar. Yeni sezona Joseph Oosting yönetiminde başlayan Twente, UEFA Konferans Ligi’nde de dikkat çekici sonuçlar alıyor. 2. Eleme turunda Hammarby’i eleyen Hollanda ekibi, 3. Eleme turunda ise Riga FC karşısında her iki maçı da kazanarak play off turuna yükseldi. Play off turunda ise Fenerbahçe’nin rakibi oldular. Twente’nin kadrosunda Ricky van Wolfswinkel, Michel Vlap, Lars Unnerstall ve Joshua Brenet gibi yakından tanınan isimler var. Öte yandan geçen sezon Trabzonspor forması giyen Naci Ünivar’ın da Twente’nin kadrosunda yer alan isimlerden biri olduğunu belirtelim. 

Fenerbahçe – Twente Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Twente Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Kadıköy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Lincoln, Emre Mor ve Miha Zajc’ın sakatlıkları sürüyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Luan Peres, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Twente'nin ilk 11’i Belli mi?

Twente’nin muhtemel kadrosu: Lars Unnerstall, Mees Hilgers, Robin Pröpper, Joshua Brenet, Mats Rots, Youri Regeer, Stem Steijn, Michal Sadilek, Ricky van Wolfswinkel, Daan Rots, Manfred Ugalde

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde 3. Eleme turunda Maribor’u rahat geçmitşi. Rakibini 3-1 ve 3-0’lık skorlar ile geçerek play off turuna yükseldiler. Süper Lig’de de sezona 2’de 2 yaparak başlayan Fenerabahçe’de yüzler gülüyor. Twente ise bir önceki turda Riga FC ile karşılaşmıştı. İlk maçı 2-0, rövanş maçını ise 3-0 kazanan Hollanda ekibi play off turunda Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Hollanda Eredivisie’de de henüz fire vermeyen Twente, geçen hafta Zwolle karşısında 3-1 kazandı. Fenerbahçe’nin Kadıköy’de hata yapacağını düşünmüyorum. İsmail Kartal’ın öğrencileri ilk maçta kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe farka gitti. 1-0 geriye düştükleri maçtan 5-1’lik galibiyt ile ayrıldılar ve tur kapısını araladılar.