UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Beşiktaş İddaa Tahmini 24.08.2023

UEFA Konferans Ligi play off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda, Dynamo Kiev’in konuğu oluyor. Zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Dynamo Kiev ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Dynamo Kiev galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.50, Beşiktaş galibiyetinin ise 2.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile ‘karşılıklı gol var’ seçeneğinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Dynamo Kiev’den İlk Mağlubiyet 

Dynamo Kiev, geçtiğimiz hafta sonu Ukrayna Premier Lig’de karşı karşıya geldiği Chernomorets karşısında puan alamadı. Rakibine deplasmanda 3-2 kaybettiler. Sezonun ilk mağlubiyetini alan Dynamo Kiev, UEFA Konferans Ligi play off turunda ise bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek. Mircea Lucescu’nun öğrencileri bir önceki turda Yunanistan’ın Aris takımı ile karşılaşmış ve rakibini penaltı atışları ile mağlup ederek turu geçmişti. Beşiktaş ile karşılaşacakları maçın Romanya’da oynanacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Dynamo Kiev’de eksik yok. 

Beşiktaş Turun Favorisi 

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde sezona 2. Eleme turundan başladı. 2. turda KF Tirana ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini her iki maçta da 3-1 mağlup ederek kolay bir şekilde turu geçti. 3. Eleme turunda ise Neftçi Baku karşısında da her iki maçı kazanan Beşiktaş play off turuna yükseldi. Play off turunda ise rakip Dynamo Kiev. Süper Lig’d geçen hafta Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Şenol Güneş’in ekibi beklenmedik bir kayıp yaşadı. Son saniyelerde yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Dynamo Kiev maçı öncesinde Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sürüyor. 

Dynamo Kiev – Beşiktaş Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadionul Rapid-Giulesti Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sürüyor. 

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Tymchyk, Maxim Dyachuk, Oleksandr Syrota, Sergiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Vitali Buyalsky, Vladyslav Dubinchak, Andriy Yarmolenko, Vladyslav Vanat, Nazar Voloshyn

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Dynamo Kiev’i bildiğimiz gibi Mircea Lucescu çalıştırıyor. UEFA Konferans Ligi’nde 3. Turda Aris ile karşılaşan Ukrayna ekibi penaltı atışları ile Aris’i mağlup ederek turu geçmişti. Beşiktaş ise Neftçi Baku’yu her iki maçta da mağlup ederek play off turuna yükseldi. Temsilcimiz Beşiktaş turun favorisi ama kolay bir maç olmayacağı aşikar. İlk karşılaşma Romanya’da oynanacak. Beşiktaş’ın savunması hiç güven vermiyor. Dynamo Kiev’den bugün gol bekliyorum. Romanya’da ilk maçta karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Temsilcimiz Beşiktaş ilk maçtan avantajı eline geçirdi. Dynamo Kiev’i deplasmanda 3-2 mağlup ettiler.