UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovan Bratislava Aris Limassol Maç Tahmini 24.08.2023

UEFA Avrupa Ligi’nde Play Off heyecanı başlıyor. 24 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadelede, Slovan Bratislava ile Aris Limassol karşı karşıya gelecek.

Betroad, Slovan Bratislava galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.40, Aris Limassol galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Slovan Bratislava Avrupa Sahnesine Odaklandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Slovan Bratislava, 1. Ön Eleme Turu’ndan katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’ne, 3. Ön Eleme Turu’nda veda etti. Hespera ve Zrinjski karşısında turu geçmeyi başaran ev sahibi, Maccabi Haifa engeline takıldı. İsrail ekibi karşısında 2 maçı da kaybettiler. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Slovan Bratislava, Play Off Turu kapsamında Aris Limassol ile eşleşti. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, Maccabi Haifa karşısında düşüşe geçerken, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Slovakya Süper Ligi’nde ilk 2 haftada beraberliklerle yetinen Slovan Bratislava, geçtiğimiz hafta Skalica deplasmanından galibiyetle döndü.

Aris Limassol Avantajı Almak İstiyor

Yeni sezona üst üste galibiyetlerle başlayan Aris Limassol, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etmekten kurtulamadı. Kıbrıs Rum Kesimi 1. Ligi’ne galibiyetle başlamalarının ardından,  Süper Kupa zaferiyle etkilerini sürdürdüler. Sezona harika bir başlangıç yapan Aris Limassol, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’nda katılırken, BATE Borisov’u hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup ettiler. Konuk ekibin Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesine neden olan takım ise Rakow oldu. 2 maçta da mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, yeni sezonda namağlup performansını sürdüremedi. Rotasını Avrupa sahnesine çeviren Aleksey Shpilevski’nin öğrencileri, bu hafta Slovan Bratislava deplasmanına konuk olacak. İlk maçı kazanarak, tur kapısını aralamak istiyorlar.

Slovan Bratislava – Aris Limassol Maç Bilgileri

Slovan Bratislava – Aris Limassol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehelne Pole Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Guram Kashia, Kevin Wimmer, Kenan Bajric, Lucas, Vladimir Weiss, Jaba Kankava, Marko Tolic, Kiriakos Savvidis, Tigran Barseghyan, Aleksandar Cavric.

Aris Limassol'un ilk 11’i Belli mi?

Aris Limassol’un muhtemel kadrosu: Vana, Caju, Alex Moussounda, Steeve Yago, Franz Brorsson, Leo Bengtsson, Mihlali Mayambela, Veljko Nikolic, Karol Struski, Warren Babicka Shavy, Arthur Gomis.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, Şampiyonlar Ligi mağlubiyetleri yaşayan iki takımda güven vermekten uzak kaldı. Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Slovan Bratislava ve Aris Limassol, 90 dakikada skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçtan avantajlı ayrılan taraf Slovan Bratislava oldu. Ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Taraflar hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.