Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Metz Bahis Tahmini 27.08.2023

Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Metz karşı karşıya gelecek. 27 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Clermont galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.70, Metz galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.03 olarak verilmiş.

Clermont Sezon Mağlubiyetlerle Başladı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, yeni sezondan daha fazlasını isterken, şok bir başlangıç yaptı. Geçen sezon Fransa Ligue 1’i Pascal Gastien yönetiminde 8. sırada bitiren ev sahibi, yeni sezona Avrupa hayalleriyle başlarken, 9 yeni transferle kadrosunu yeniledi. İlk hafta Monaco’ya karşı yakaladıkları 2-0’lık üstünlüğü koruyamadılar ve sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta ise mağlubiyetlerine Reims deplasmanında devam eden ev sahibi, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk 2 hafta savunma zafiyetleri göz önüne çıkarken, kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanan Clermont, yeni sezonda güven vermekten çok uzak kaldı.

Metz Evinde 1 Puanla Yetindi

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Metz, ilk haftanın en zayıf halkaları arasında yer alırken, geçtiğimiz hafta Marsilya’ya 10 kişiyle karşı koymayı başardı. Laszlo Bölöni ve öğrencileri, deplasmanda yaşanan 5-1’lik Rennes hezimetinin ardından, Marsilya karşısında 1-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. 60. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmesine rağmen, iç sahada kaybetmemeyi başaran konuk ekip, ilk haftanın aksine rakibine zorluk çıkarmayı başardı. Savunma zafiyetleri ise hala devam ediyor. İlk 2 hafta kalesini 7 gole kapatamayan Metz, bu hafta Clermont karşısında savunma performansını bir adım ileriye taşımak ve sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Clermont – Metz Maç Bilgileri

Clermont – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Maximiliano Caufriez ve Elbasan Rashani’nin sakatlıkları devam ediyor. Metz takımında Ababacar Lo kart cezalısı. Ablie Jallow’un ise sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Florent Ogier, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Aïman Maurer, Nassim L’Ghoul, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Grejohn Kyei.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Guillaume Dietsch, Fali Cande, Ismael Traore, Matthieu Udol, Koffi Kouao, Habib Maiga, Youssef Maziz, Sami Lahssaini, Scheikh Sabaly, Georges, Mikautadze, Benjamin Tetteh.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Clermont ve Metz cephesinde, kötü savunma performansları dikkat çekti. Kalesini gole kapatmayı başaramayan iki takımında, bu hafta karşılıklı gollerle sahadan ayrılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Georges Mikautadze attı, Metz deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Konuk ekip Clermont karşısında iyi bir savunma performansı sergilerken, tek golle 3 puana imza attı.