Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Reims Maç Tahmini 27.08.2023

Fransa Ligue 1‘in 3. haftası kapsamında, Montpellier ile Reims karşı karşıya gelecek. 27 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Montpellier galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.50, Reims galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Montpellier Golcüleriyle Formda

Montpellier, Fransa Ligue 1’de ilk 2 haftayı 4 puanla geride bıraktı. İlk hafta iç sahada yapılan hataları, deplasmanda tekrarlamadılar. Sezonu ligin yeni temsilcisi Le Havre’ye karşı iç sahada açan ev sahibi, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, skoru son saniyede koruyamadı ve galibiyetin kıyısından döndü. 2. hafta ise Michel Der Zakarian ve öğrencilerini Lyon deplasmanında izledik. Maça ilk haftanın aksine çok iyi bir başlangıç yapan  Montpellier, sahadan 4-1’lik galibiyetle döndü. Akor Adams ve Al Tamari ikilisi 2 maça damgasını vururken, toplamda 5 gollük katkı sağladı. Zaman zaman savunmada hata yapmalarına karşın, hücum hattında ise harikalar yarattıklarını söyleyebiliriz.

Reims İlk Galibiyetini Aldı

Fransaa Ligue 1’de sezonan kötü bir başlangıç yapan Reims, 2. hafta iç sahada kazanmayı bildi. William Still’in göreve gelişiyle birlikte Fransa Ligue 1’in iddialı takımları arasında yer alan Reims, yeni sezonun ilk haftasında Marsilya engeline takılırken, 2. hafta Clermont karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Marsilya’ya karşı yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü korumayı başaramayan konuk ekip, Clermont karşısında ise aynı hatayı yapmadı ve kısa sürede farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Yeni sezonun ilk galibiyetini alan Reims, kazanmaya Montpellier deplasmanında devam etmek istiyor. 2 haftadan 3 puan çıkarmaların karşın, Still ve öğrencilerinin 2 haftadır rakiplerine zor anlar yaşatmayı başardığını ve kolay lokma olmadığını belirtelim.

Montpellier – Reims Maç Bilgileri

Montpellier – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Theo Sainte-Luce’nin sakatlığı devam ediyor. Reims cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Belmin Dizdarevic, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Marshall Munetsi, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Thomas Foket, Quentin Merlin, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Montpellier ve Reims, Fransa Ligue 1’de ilk hafta hatalarını telafi etti. Galibiyetlerine devam etmek isteyen iki takımın, bir kez daha rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum. Mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda bu hafta hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. İki takımda mücadelede skor üretmeyi başarırken, sahadan galibiyetle ayrılan konuk ekip Reims oldu.