UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rijeka Lille İddaa Tahmini 31.08.2023

Rijeka evinde Lille‘i konuk edecek. 31 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:15’te sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu‘nun rövanş mücadelesine, Kantrida Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Rijeka galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Lille galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Rijeka Kazanmak Zorunda

Hırvatistan temsilcisi Rijeka hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de Hırvatistan 1. Ligi’nde kaybetti. Konferans Ligi serüvenine 2. Ön Eleme Turu’ndan itibaren katılan ev sahibi, sırasıyla Dukagjini ve B36 Torshavn engellerini geçerken, bu kulvarda ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Lille deplasmanında yaşadı. 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Goran Tomic’in öğrencileri, Konferans Ligi dönüşünde ise Dinamo Zagreb’e karşı deplasmanda kaybetti ve Hırvatistan 1. Ligi’nde 5 haftayı 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. İki kulvarda birden düşüşe geçen ev sahibi, Lille karşısında rövanşı kazanmak zorunda. Son 2 maça kadar iki kulvarda birden iyi performanslar sergilemeyi başaran Rijeka, bu hafta geri dönüşe imza atmak zorunda olsa dahi, sezon başından beri sergilediği mücadeleyle kolay lokma olmadığını gösterdi.

Lille Avantajı Ele Aldı

Lille yeni sezonun ilk mağlubiyetini UEFA Konferans Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de yaşadı. Rijeka’yı iç sahada 2-1’lik skorla mağlup eden Fonseca ve öğrencileri, Play Off Turu’nun ilk maçını kazanarak tur kapısını aralarken, Fransa Ligue 1’de konuk olduğu Lorient deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Yeni sezona Nice beraberliği ve Nantes galibiyetleriyle başlayan Lille, Lorient deplasmanında bu sezonki en kötü performansını sergiledi. Rijeka karşısında ise ilk maç boyunca oyuna hakim olan konuk ekip, galibiyeti son dakika golüyle aldı. İlk yarıda 1-0 geriden gelerek Zhegrova’nın golüyle beraberliği yakalayan Lille, bitime saniyeler kala Leny Loro’nun golüyle kazandı ve tur için avantajlı konuma geçti. Gruplara kalmak ve hafta sonu aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Fonseca’nın öğrencileri, Rijeka deplasmanında galibiyet arayacak.

Rijeka – Lille Maç Bilgileri

Rijeka – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:15’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kantrida Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rijeka’da Dejan Petrovic’in sakatlığı devam ediyor. Lille’de ise Tiago Djalo’nun sakatlığı devam ediyor.

Rijeka'nın ilk 11’i Belli mi?

Rijeka’nın muhtemel kadrosu: Nediljko Labrovic, Bruno Goda, Niko Galesic, Stjepan Radeljic, Ivan Smolcic, Niko Jankovic, Lindon Selahi, Ivan Lepinjica, Toni Fruk, Marco Pasalic, Franjo Ivanovic.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Bafode Diakite, Alexsandro Ribeiro, Tiago Santos, Remy Cabella, Jonathan David, Gabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Hákon Arnar Haraldsson.

İddaa Tahmini

Konferans Ligi gruplarına katılmak isteyen Lille, Fransaa Ligue 1’de gösterdiği etkiden taviz verdi. Sezonun ilk mağlubiyetini Konferans Ligi dönüşünde yaşayan Lille, Rijeka karşısında galibiyetlerine devam edecektir. Konuk ekibin hem iç saha hem de deplasmanda kazanarak tur atlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal sürede skoru belirleyen isim Ivan Smolcic olurken, Rijeka maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında Lille adına sahneye Jonathan David çıktı ve durumu 1-1’e getirerek, takımını UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara yazdırdı.