UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Genk İddaa Tahmini 31.08.2023 

UEFA Konferans Ligi play off turu rövanş maçında Genk deplasmanda, temsilcimiz Adana Demirspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve TV 8,5 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Adana Demirspor ve Genk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 2.45, beraberlik 3.50, Genk kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 1 oranı Bets10 sitesinde 20.00 olarak belirlendi.

Adana Demirspor’a Galibiyet Şart 

Adana Demirspor ilk maçta istediği sonucu alamadı. Genk deplasmanında 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. Emre Akbaba’nın golüyle öne geçmişlerdi ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Golden sonra çok geriye yaslanan Adana Demirspor, uzatma dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup ayrıldı ama hiçbir şey bitmedi. Adana Demirspor’un turu geçebilmesi için en az 2 farklı galip gelmesi gerekiyor. Tek farklı galibiyette ise maçın uzatmalara gideceğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Genk Avantajlı Taraf 

Genk ilk maçta istediği sonucu aldı ama Belçika temsilcisi adına kolay bir maç olmadı. 1-0 geriye düştüğü maçta Arokodare ve Daniel Munoz’un attığı gollerle 2-1 kazanan Genk, avantajı eline geçirdi. UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalmak için Adana’da alacakları her türlü beraberlik bile yeterli olacak. Tabi ilk maçta gösterdikleri performans ile Adana’da kazanmaları pek kolay gözükmüyor. Wouter Vrancken’in öğrencileri Belçika Ligi’nde de sezona pek iyi başlayamadı ve ilk 4 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Adana Demirspor maçı öncesinde Genk’de Bryn Heynen’nin sakatlığı devam ediyor. 

Adana Demirspor – Genk Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Genk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de TV 8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da savunmadan Andreaw Gravillon kart cezalısı. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

Genk'in ilk 11’i Belli mi?

Genk’in muhtemel kadrosu: Maarten Vandevoort, Daniel Munoz, Carlos Cuesta, Mujaid Sadick, Joris Kayembe Ditu, Bilal El Khannouss, Aziz Outtara Mohammed, Matias Galarza, Yira Collins Sor, Alieu Fadera, Tolu Arokodare

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, ilk maçta öne geçmeyi başardı ama mücadeleden mağlup ayrıldı. Maçın son diliminde yedikleri gollerle 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyete rağmen Adana Demirspor’un turu geçme şansının hala yüksek olduğunu düşünüyorum. Genk ilk maçı kazandı ama çok zorlandı. Elenmeyecek bir takım olmadıklarını da net bir şekilde gösterdiler. Adana Demirspor’dan rövanş maçında galibiyet beklentim var. Genk karşısında kazanacak güçteler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.19

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor tek golle kazandı ama yetmedi. Penaltılarla Genk’e kaybederek Konferans Ligi’nden elendiler.