UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Dynamo Kiev İddaa Tahmini 31.08.2023

UEFA Konferans Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Dynamo Kiev deplasmanda, temsilcimiz Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 21.00’de TRT SPOR kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ve Dynamo Kiev arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.47, beraberlik 4.50, Dynamo Kiev kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 1 ve 1.5 ÜST oranı özel oran kampanyası ile 20.00‘ye yükseldi.

Beşiktaş Son Dakikada Güldü 

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play off turu ilk maçında konuk olduğu Dynamo Kiev deplasmanından avantajlı bir skor ile döndü. Romanya’da oynanan karşılaşmayı 90+4’de yeni transfer Zaynutdinov’un attığı golle 3-2 kazanarak tur kapısını araladılar. Beşiktaş, şimdiye kadar bu sezon UEFA Konferans Ligi’nde 5 maça çıktı ve bu maçların tamamını kazandı. Daha önceki turlarda KF Tirana ve Neftçi Baku gibi takımları elemeyi başarmışlardı. Dynamo Kiev karşısında rövanş maçının da favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sürüyor. 

Dynamo Kiev’de Hedef Galibiyet 

Dynamo Kiev, ilk maçta istediği sonucu alamadı. 2-2’lik beraberlik ile İstanbul’a gitmeye çok yakınlardı ama 90+4’de Zaynutdinov’un golünü hesaba katmadılar. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Mircea Lucescu’nun öğrencileri UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalma şansını zora soktu. Dynamo Kiev’in turu geçebilmesi için Vodafone Park’da en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Tek farklı alacakları galibiyette ise mücadelenin uzatmalara gideceğini belirtelim. Beşiktaş maçı öncesinde Dynamo Kiev’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Beşiktaş – Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sürüyor. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Neftçi Baku'nun İlk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Tymchyk, Maxim Dyachuk, Oleksandr Syrota, Sergiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Vitali Buyalsky, Vladyslav Dubinchak, Andriy Yarmolenko, Vladyslav Vanat, Nazar Voloshyn

İddaa Tahmini

Beşiktaş, ilk maçta altın değerinde bir galibiyet aldı. Romanya’da oynanan maçı 3-2 kazanan Siyah Beyazlılar, İstanbul’a avantajlı bir skor ile döndü. Yeni transfer Zaynutdinov’un golüyle kazanan Beşiktaş, rövanş maçında da galibiyet hedefliyor. Dynamo Kiev’de moraller bozuk. Son dakikada yedikleri golle 3-2 kaybeden Ukrayna ekibinin turu geçmesi için 2 farklı kazanması gerekiyor. Beşiktaş, taraftarı önünde daha etkili bir performans gösterir ve rövanş maçını da kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş Aboubakar’ın golüyle kazandı. Dynamo Kiev’i rövanş maçında da mağlup ederek gruplara kaldılar.