UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Twente Fenerabahçe İddaa Tahmini 31.08.2023

UEFA Konferans Ligi play off turu ilk maçında Twente evinde, temsilcimiz Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Twente ve Fenerabahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Twente kazanır 2.10, beraberlik 4.20, Fenerabahçe kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin oranının 20.00 olduğunu belirtelim.

Twente’nin İşi Zor 

Twente’de moraller bozuk. İlk maçta her şey çok güzel başlamıştı Twente adına. 20. dakikada Manfred Ugalde’nin golüyle öne geçtiler ve sonrasında da net fırsatlar buldular. Oosterwolde’nin golünden sonra Twente’nin maça olan hakimiyeti sona erdi ve sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Öte yandan Twente’nin 43. dakikada kırmızı kart gördüğünü ve maçın ikinci yarısının tamamını 10 kişi oynadıklarını belirtelim. Fenerbahçe’ye ilk maçta 5-1 kaybeden Joseph Oosting’in ekibinin Konferans Ligi umutları da rövanş maçı ile sona erebilir. Maç öncesinde Twente’de Youri Regeer kart cezalısı. 

Fenerbahçe Farka Gitti 

Fenerbahçe ilk maçta aldığı 5-1’lik galibiyet ile tur kapısını aralamış durumda. Hollanda ekibi Twente’yi Kadıköy’de 5-1 ile geçen İsmail Kartal’ın ekibi büyük ölçüde gruplara kalacak gibi duruyor. Yeni hocası ile bu sezon 7 resmi maça çıkan Fenerbahçe’nin bu maçların tamamını kazandığını da belirtelim. Süper Lig’de de Gaziantep FK ve Samsunspor karşısında galip geldiler. Fenerbahçe ilk maçı 5-1 kazandı. Bugün 3 farklı mağlup olsalar bile turu geçmeyi başaracaklar. Fenerbahçe’den rövanş maçında da galibiyet beklentim var. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, Rodrigo Becao ve Lincoln’un sakatlıkları bulunuyor. 

Twente – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Twente – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele De Grolsch Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Twente’de Youri Regeer kart cezalısı. Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu, Rodrigo Becao ve Lincoln’un sakatlıkları bulunuyor. 

Twente'nin ilk 11’i Belli mi?

Twente’nin muhtemel kadrosu: Lars Unnerstall, Mees Hilgers, Robin Pröpper, Joshua Brenet, Mats Rots, Youri Regeer, Stem Steijn, Michal Sadilek, Ricky van Wolfswinkel, Daan Rots, Manfred Ugalde

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi Samuel, Luan Peres, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Twente, ilk maçta 1-0 öne geçmiş ve ilk 15 dakikada etkili ataklar geliştirmişti.Kırmızı kart gördükten sonra oyundan düştüler ve Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 5-1 mağlup oldular. Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde yoluna dolduzgin devam eden Fenerbahçe, Twente karşısında ilk maçı 5-1 kazanarak avantajı eline geçirdi. İki takım arasında kadro kalite farkı da son derece fazla. Fenerbahçe’nin yine kazanarak Konferans Ligi’nde bu sezon 6’da 6 yapmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dzeko attı Fenerbahçe kazandı. Rövanş maçından da galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde gruplara kaldı.