UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Levski Sofia İddaa Tahmini 31.08.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalacak takımlar belli oluyor. 31 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak olan Play Off Turu rövanş mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Levski Sofia karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:30.

Bets10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 1.20, beraberliğe 6.50, Levski Sofia galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Namağlup İlerliyor

Dino Toppmöller ve öğrencileri ve öğrencilerinin iç sahada galibiyetten başka şansı kalmadı. 2 sezon önce UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olarak izlediğimiz Eintracht Frankfurt, yeni sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’na doğrunda katıldı. Geçtiğimiz hafta Levski Sofia deplasmanına konuk olan ekip, 6. dakikada yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü iyi değerlendiremedi ve yediği son dakika golüyle beraberliğe razı geldi. İç sahada kazanmaktan başka şansı kalmayan Frankfurt, 3 kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. Henüz yenilgi yüzü görmeyen konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftayı 4 puanla kapatırken, Almanya DFB Kupası’nda ise sezona galibiyetle başladı. İlk maçta galibiyeti kaçıran Frankfurt, iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor.

Levski Sofia Mağlubiyetten Zor Kurtuldu

 Bulgaristan 1. Ligi’nde ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakan Levski Sofia, son olarak iç sahada konuk ettiği Botev Vratsa karşısında 1-0’lık galibiyete imza atarken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play Off heyecanın başlamasıyla birlikte, son 2 haftayı ligde bay geçti. Tamamen Konferans Ligi’ne odaklanan konuk ekip, 2. Ön Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir performans sergiliyor. Shkupi ve Hapoel Beer Sheva karşısında çıktığı 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Levski Sofia, evinde ağırladığı Frankfurt karşısında ise 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son dakika golü konuk ekibi mağlubiyetten kurtarırken, maç boyunca duran toplar dışında pozisyon bulmakta fazlasıyla zorlandılar.  Deplasmanda tur bileti için kazanmaktan başka şansı kalmayan konuk ekibin, Frankfurt karşısında işi oldukça zor.

Frankfurt – Levski Sofia Maç Bilgileri

Frankfurt – Levski Sofia Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Karşılaşma Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

Levski Sofia'nın 11’i Belli mi?

Levski Sofia’nın muhtemel kadrosu: Plamen Andreev, Wenderson de Freitas, Ivelin Popov, Asen Mitkov, Hassini Fadiga, Andrian Kraev, Jawad El Jemili Setti, Patrik-Gabriel Galchev, Ronaldo, Ricardinho, Jose Cordoba.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Frankfurt, deplasmanda kaçırdığı galibiyetin ardından, iç sahada kazanmak zorunda. Frankfurt iç sahada hatalarını tekrarlamayacak ve rahat bir galibiyetle tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.34

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt evinde Jessic Ngankam ve Ellyes Skhiri’nin golleriyle Levski Sofa engelini geçmeyi başardı. Ev sahibi kalesinde gole geçit vermezken, 2 golle tur atlamayı başardı.