UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zorya Luhansk Slavia Prag Maç Tahmini 31.08.2023

31 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu rövanş mücadelesinde, Zorya Luhansk ile Slavia Prag karşı karşıya gelecek.

Arena Lublin Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Zorya Luhansk galibiyetine 6.50, beraberliğe 4.50, Slavia Prag galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda.

Zorya Luhansk Güven Vermedi

Ukrayna temsilcisi Zorya Luhansk cephesinde savaşın etkileri devam ediyor. Zor günler geçiren ev sahibi, sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Ukrayna Premier Ligi’nde ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Zorya Luhansk, UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu’na ise doğrudan katılırken, ilk maçta konuk olduğu Slavia Prag deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan, savunma hattında ise rakiplerine önemli açıklar veren Zorya Luhansk, iç sahada en az 2 farkla rakibine üstünlük kurmak zorunda. Deplasman performansının ardından, iç saha avantajına rağmen Slavia Prag karşısında güven vermiyor.

Slavia Prag Yeni Sezonda Doludizgin

Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri yeni sezonda 10 resmi maçı namağlup geride bırakırken, 8 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Yeni sezon fırtına gibi bir başlangıç yapan Slavia Prag, Çek Cumhuriyeti Ligi’nde 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlikle çıkarken, zirvenin en önemli adayları arasında yer aldı. Avrupa serüveni ise 3. Ön Eleme Turu’nda başlayan konuk ekip, iç sahada mağlup ettiği Dnipro-1 ile deplasmanda berabere kalarak, adını Play Off Turu’na yazdırdı. Geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Zoryla Luhansk karşısında zorlanmadan kazanan Slavia Prag, Muhamed Tijani ve Lukas Masopust’un attığı şık 2 golle, tur kapısını araladı. İlk maçta önemli bir avantaj elde eden konuk ekip, deplasmanda berabere kalması halinde dahi adını Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak.

Zorya Luhansk – Slavia Prag Maç Bilgileri

Zorya Luhansk – Slavia Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arena Lublin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zorya Luhansk’ın ilk 11’i Belli mi?

Zorya Luhansk’ın muhtemel kadrosu: Mykyta Turbaevsky, Kyrylo Dryshliuk, Jordan, Ihor Kyryukhantsev, Ihor Snurnitsyn, Dmytro Myshnov, Vikentii Voloshyn, Eduardo Guerrero, Arsenii Batagov, Denis Antyukh, Denis Antyukh.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, Igoh Ogbu, Jan Boril, David Doudera, Tomas Vlcek, Christos Zafeiris, Mojmir Chytil, Jakub Hromada, Muhamed Tijani, Ivan Schranz, Matej Jurasek.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Lig ive Çek Cumhuriyeti Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Slavia Prag, Zorya karşısında ilk maçta gösterdiği etkiyi deplasmanda sürdürecek ve rakibini bir kez daha mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma Zorya Luhansk galibiyetiyle sona ererken, tur biletini cebine koyan taraf ise Slavia Prag oldu. İİk maçı Çekya temsilcisi 2-0’lık net bir galibiyetle bitirirken, rövanşta Zorya Luhansk ise 2-1’lik skorla kazanabildi.