sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.08.2023

31 Ağustos Perşembe akşamı için UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde oynanacak olan Play Off mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Rijeka – Lille: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Rijeka evinde Lille’i konuk edecek. 31 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:15’te sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’nun rövanş mücadelesine, Kantrida Stadı ev sahipliği yapacak. Hırvatistan temsilcisi Rijeka hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de Hırvatistan 1. Ligi’nde kaybetti. Konferans Ligi serüvenine 2. Ön Eleme Turu’ndan itibaren katılan ev sahibi, sırasıyla Dukagjini ve B36 Torshavn engellerini geçerken, bu kulvarda ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Lille deplasmanında yaşadı. 1-0 öne geçtiği mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Goran Tomic’in öğrencileri, Konferans Ligi dönüşünde ise Dinamo Zagreb’e karşı deplasmanda kaybetti ve Hırvatistan 1. Ligi’nde 5 haftayı 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. İki kulvarda birden düşüşe geçen ev sahibi, Lille karşısında rövanşı kazanmak zorunda. Son 2 maça kadar iki kulvarda birden iyi performanslar sergilemeyi başaran Rijeka, bu hafta geri dönüşe imza atmak zorunda olsa dahi, sezon başından beri sergilediği mücadeleyle kolay lokma olmadığını gösterdi. Lille yeni sezonun ilk mağlubiyetini UEFA Konferans Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de yaşadı. Rijeka’yı iç sahada 2-1’lik skorla mağlup eden Fonseca ve öğrencileri, Play Off Turu’nun ilk maçını kazanarak tur kapısını aralarken, Fransa Ligue 1’de konuk olduğu Lorient deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Yeni sezona Nice beraberliği ve Nantes galibiyetleriyle başlayan Lille, Lorient deplasmanında bu sezonki en kötü performansını sergiledi. Rijeka karşısında ise ilk maç boyunca oyuna hakim olan konuk ekip, galibiyeti son dakika golüyle aldı. İlk yarıda 1-0 geriden gelerek Zhegrova’nın golüyle beraberliği yakalayan Lille, bitime saniyeler kala Leny Loro’nun golüyle kazandı ve tur için avantajlı konuma geçti. Gruplara kalmak ve hafta sonu aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Fonseca’nın öğrencileri, Rijeka deplasmanında galibiyet arayacak. Konferans Ligi gruplarına katılmak isteyen Lille, Fransaa Ligue 1’de gösterdiği etkiden taviz verdi. Sezonun ilk mağlubiyetini Konferans Ligi dönüşünde yaşayan Lille, Rijeka karşısında galibiyetlerine devam edecektir. Konuk ekibin hem iç saha hem de deplasmanda kazanarak tur atlayacağını düşünüyorum.

Karabağ – Olimpija Ljubljana: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu rövanş mücadelesinde, deplasmandan galibiyetle dönen Karabağ ile kazanmak zorunda olan Olimpija Ljubljana karşı karşıya gelecek. Mücadele 31 Ağustos Perşembe akşamı 19:00’da sahne alacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda kalan Karabağ, doğrudan katıldığı Play Off Turu’nun ilk maçında, Olimpija Ljubljana deplasmanına konuk olurken, 2-0’lık net bir galibiyetle tur kapısını sonuna kadar araladı. David Medina ve Livramento Andrade’nin golleri galibiyeti getirirken, turnuvaya harika bir başlangıç yapan ev sahibi, adını gruplara yazdırmaya çok yaklaştı. Azerbaycan Premier Ligi’nde ise Karabağ’ın tam 3 haftadır maç kaybetmediğini söyleyelim. İki kulvarda birden etkisini sürdüren Gurban Gurbanov ve öğrencileri, yeni sezonda çıktığı 11 resmi maçta sadece 2 mağlubiyet yaşadı. Büyük bir avantaja sahip olan Karabağ, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Olimpija Ljubljana, UEFA Şampiyonlar Ligi yolunda Galatasaray engeline takıldı. Temsilcimiz karşısında son derece etkisiz kalan ev sahibi, hem iç saha hem de deplasmanda kaybederken, 4 gol yedi ve hiç skor üretemedi. Konuk ekipte kötü gidişat UEFA Avrupa Ligi’nde devam ederken, Karabağ karşısında ilk maçı 2-0’lık skorla kaybettiler. Hücum hattındaki etkisizliğini sürdüren ve iç sahada avantajı elleriyle rakibine veren Olimpija Ljubljana, deplasmandan farklı galibiyetle çıkmak zorunda. Üst üste mağlubiyetler yaşayan konuk ekibin, iç sahada pozisyon dahi bulmakta zorlandığı Karabağ’a karşı deplasmandan tur biletiyle dönmesi oldukça güç. UEFA Avrupa Ligi serüvenine harika bir başlangıç yapan Karabağ, gruplara kalmak için dev bir adım attı. Tur kapısını aralayan Karabağ, iç sahada fişi çekecek ve Olimpija Ljubljana karşısında bir kez daha kazanacaktır.

Fiorentina – Rapid Wien: KGYOK, 1.44 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu rövanş mücadeleleri kapsamında, Fiorentina evinde Rapid Wien’i konuk edecek. 31 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak maça, Artemio Franchi Stadı ev sahipliği yapıyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Fiorentina, ilk hafta konuk olduğu Genoa deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönerken, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Lecce ile 2-2 berabere kaldı. İlk 2 haftada attığı 6 golle dikkat çeken Vincenzo Italiano ve öğrencileri, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise Rapid Wien’e karşı kaybetti. Geçen sezon Konferans Ligi finalinde West Ham karşısına çıkan ev sahibi, bu sezon gruplara kalma şansını dahi zora soktu. Rövanşı kazanmaktan başka şansı kalmayan Fiorentina, Rapid Wien karşısında iç saha avantajına güveniyor. İlk hatasını yapan ev sahibinin, hala bu hatadan dönme şansı var. İlk maçta kaçan gollerin ardından, kalesine gelen ilk isabetli şutta mağlubiyet golünü yiyen Fiorentina, bu kez aynı hatayı yapmak istemiyor. Rapid Wien iç sahada konuk ettiği Fiorentina karşısında zor anlar yaşamasına karşın, ilk maçtan istediğini aldı. Zoran Barisic ve öğencileri, 90 dakika sonunda rakip kaleye atabildiği tek isabetli şutta galibiyet golünü bulurken, maç boyunca iyi savunma performansıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son finalistine gol şansı vermedi. 3. Ön Eleme Turu’nda eşleştiği Debrecen karşısında 5-0’lık üstünlükle tur atlayan konuk ekip, Avusturya Bundesliga’da ise ilk 5 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. İki kulvarda birden sezona iddialı bir giriş yapan Rapid Wien, zorlu Fiorentina deplasmanında avantajını kullanarak, tur biletini cebine koymak istiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’dne şampiyonluğu geçen sezon finalde kaybeden Fiorentina, yeni sezonda gruplara kalamama tehlikesi yaşıyor. Rövanşı kazanmak zorunda olan ev sahibi, Rapid Wien golcülerine iç sahada 90 dakika geçit vermeyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 5.15