sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.09.2023

1 Eylül Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Litvanya – Karadağ: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Litvanya cephesinde umutlar günden güne azalıyor. EURO 2024 gruplarına kalmak için mücadele eden Valdas Ivanauskas’ın öğrencileri, EURO 2024 Elemleri G grubunda henüz galibiyetle tanışmadı. Ev sahibi ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla tamamlarken, 5 takım arasında en zayıf halka haline geldi. Deplasmanda önce Sırbistan, ardından Macaristan karşısında 2-0’lık mağlubiyetler yaşayan Litvanya, sadece iç sahada konuk ettiği Bulgaristan karşısında skor üretebildi ve mağlubiyetten kurtuldu. Erken bir golle öne geçmeyi başaran ev sahibi, 17. dakikada 10 kişi kalırken, skoru koruyamadı ve zor anlar yaşadığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. İlk 2 sıra yarışına tutunabilmek için son 5 haftaya girilirken, Litvanya’nın galibiyete ihtiyacı var. EURO 2024 Elemeleri G grubunda boy gösteren Karadağ, ilk 3 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, zirve takibini bırakmadı. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan Miodrag Radulovic’in öğrencileri, sadece liderlik koltuğunu paylaşan Macaristan ve Sırbistan karşısında puan kaybı yaşadı. Açılışı ilk hafta Bulgaristan deplasmanında 1-0’lık galibiyetle yapan Karadağ, ardından iç sahada Sırbistan’a karşı kaybederken, son hafta Macaristan ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Galibiyetlerine geri dönmeye ihtiyacı olan Karadağ, bu hafta grubun en zayıf halkasına karşı 3 puan arayacak. Liderlik yarışının içerisinde kalabilmek için bu hafta galibiyete ihtiyaçları var. İlk 3 hafta sona erdiğinde, grupta liderlik yarışının içerisinde kalmayı başaran Karabağ, zirvenin 3 puan gerisinde yer alıyor. Konuk ekip bu hafta grubun en zayıf halkası karşısında kazanacak ve zirve takibini bırakmayacaktır.

Türkiye – Ermenistan: H1, 1.58 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Türkiye’de moraller yerinde. Grupta oynadığı 4 maçta 3 galibiyeti bulunan Türkiye, topladığı 9 puan ile lider konumda. Hırvatistan ile beraber gruptan ilk 2 içinde yer alarak çıkmaları bekleniyor. Haziran ayında oynadığı 2 maçı da kazanan Stefan Kuntz’un ekibi Letonya deplasmanında 3-2, Galler karşısında ise 2-0 kazanmayı başarmıştı. Milliler grupta tek yenilgisini ise Hırvatistan’a karşı aldı. Bu hafta Ermenistan’ı konuk edecek Türkiye, karşılaşmanın net favorisi. Maç öncesinde Türkiye’de önemli bir eksik bulunmuyor. Ermenistan grupta 2. sırada yer alıyor. Lider Türkiye ile aralarında 3 puanlık fark ve bugün Eskişehir’de Türkiye’nin konuğu olacaklar. Grupta oynadığı 3 maçta 6 puan toplayan Oleksandr Petrakov’un ekibinin tek yenilgisini Türkiye’ye karşı aldığını da belirtelim. İlk maçı 2-1 kaybeden Ermenistan, bu kez güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak. Haziran ayında Galler ve Letonya galibiyetleri ile gruptan çıkma umutlarını arttıran Ermenistan’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Ermenistan’da önemli bir eksik yok. Türkiye, grupta lider konumda yer alıyor ama Hırvatistan’ın 2, Ermenistan’ın ise 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Stefan Kuntz’un ekibi Haziran ayında oynadığı Letonya ve Galler maçlarından 6 puan çıkartmıştı. Letonya’yı 3-2, Galler’i ise 2-0 ile geçtiler. Öte yandan bugün karşılaşacakları Ermenistan karşısında da ilk maçı 2-1 kazanmışlardı. Ermenistan’ın bu deplasmanda puan alabileceğini düşünmüyorum. Türkiye, Hırvatistan ile beraber grubun favoriler. Milliler farklı kazanarak liderliğini devam ettirir.

Hırvatistan – Letonya: H1, 1.13 (iddaa) – 1.35 (Bets10) ; Hırvatistan grubun favorileri arasında gösteriliyor. Şimdiya kadar diğer rakiplerine nazaran daha az maç oynadılar ama 2 maçta 4 puan toplayarak liderlik hesaplarını devam ettiriyorlar. İlk maçta Galler ile 11 berabere kalan Zlatko Dalic’in ekibi grubun 2. maçında ise Türkiye deplasmanında 2-0 kazanmıştı. Mateo Kovacic’in golleriyle rahat bir galibiyet aldılar. Bu hafta ise Letonya’yı konuk edecekler. Hırvatistan’ın yine rahat ve farklı bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Hırvatistan’da önemli bir eksik yok. Letonya’nın grupta henüz puanı bulunmuyor. D Grubunda oynadıkları 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldıklarını belirtelim İlk maçta Galler’e 1-0 kaybeden Letonya Türkiye’ye 3-2, Ermenistan’a ise 2-1 mağlup oldu. İlk 3 maçtan puan çıkartamayan Letonya grubun son sırasında yer alıyor. Bu hafta ise Hırvatistan deplasmanına konuk olacaklar. Letonya’yı son derece zor bir 90 dakika bekliyor ve puan alabileceklerini pek sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Letonya’da eksik bulunmuyor. Hırvatistan şimdiye kadar grupta 2 maç oynadı. Galler ve Türkiye maçlarından 4 puan çıkartan Hırvatlar, grupta 3. Sırada yer alıyor. Lider Türkiye’nin 5 puan gerisindeler ama Hırvatistan’ın 2 maçı eksik. Zlatko Dalic’in ekibi grupta ilk galibiyetini Türkiye deplasmanında almıştı. Letonya ise zayıf halka. Grupta henüz puan almayı başaramadılar ve son sıradalar. Hırvatistan farklı kazanarak yoluna devam eder.

Toplam İddaa Oranı: 2.69

Bets10 Bahis Oranı: 48.60