UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Güney Kıbrıs İskoçya Maç Tahmini 08.09.2023

EURO 2024 Elemeleri A grubunun en zayıf halkası Güney Kıbrıs, 8 Eylül Cuma akşamı evinde lider İskoçya‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleye, AEK Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Güney Kıbrıs galibiyetine 11.50, beraberliğe 5.65, İskoçya galibiyetine ise 1.31 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin bizler için hazırladığı özel oran fırsatlarına göz attığımızda ise Güney Kıbrıs – İskoçya mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırıp değerlendirmeniz halinde ise 20.00 oran kazanacaksınız.

Güney Kıbrıs Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Güney Kıbrıs, EURO 2024 Elemeleri A grubunda ilk 3 haftanın uzak ara en kötü performans grafiğini ortaya koydu. Temur Ketsbaia ve öğrencileri, 3 haftalık fikstürden puan çıkarmayı başaramadı. Sırasıyla İskoçya, Gürcistan ve Norveç karşısında mağlubiyetler yaşayan Güney Kıbrıs, kalesinde gördüğü 8 gole karşılık ise rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Gruptan çıkma şansı günden güne azalan ev sahibi, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grupta ise yine aynı kötü performans grafiğini ortaya koyarken, kümede kalmak için Cebelitarık karşısına çıkacak. İki kulvarda birden etkisiz kalan Gürcistan, kadro kalitesiyle güven vermekten çok uzakta.

İskoçya 4’te 4 Yaptı

İskoçya galibiyetten vazgeçmiyor. EURO 2024 Elemeleri A grubuna müthiş bir başlangıç yapan Steve Clarke ve öğrencileri, 4’te 4 yaparak liderlik ipini göğüsledi. Grubun en iyi performansını sergileyen İskoçya, İspanya, Norveç, Gürcistan ve Güney Kıbrıs karşısında ilk maçlarını kazanırken, galibiyetler aldığı 4 maçta 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kalesinde ise sadece 1 gole izin veren İskoçya, liderlik koltuğunu garantileme yolunda dev bir adım attı. Norveç ve İspanya karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken konuk ekip, bu hafta grubun en zayıf halkası Güney Kıbrıs’a deplasmanda konuk olacak. İskoçya hem kadro kalitesi hem de ilk 4 haftalık performans grafiğiyle, deplasman dezavantajına rağmen galibiyetin favorisi.

Güney Kıbrıs – İskoçya Maç Bilgileri

Güney Kıbrıs – İskoçya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Balazs Berke. Mücadele AEK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Güney Kıbrıs’ın 11’i Belli mi?

Güney Kıbrıs’ın muhtemel kadrosu: Michael, Ioannou, Merkis, Kosti, Christoforou, Kyriakou, Wheeler, Spoljaric, Artmatas, Kastanos, Sotiriou.

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, McKenna, Andrew Robertson, Ryan Jack, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A grubunda ilk 4 haftaya damga vurmayı başaran İskoçya, en alt sıradaki Güney Kıbrıs karşısın çıkacak. Bir tarafta gurun en zayıf savunma performansını sergileyen Güney Kıbrıs, diğer tarafta ise grubun en golcü takımı İskoçya var. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İskoçya deplasmanda Scott McTominay, Ryan Porteous ve John McGinn’in golleriyle kazandı. İlk yarıda rakibine 3-0’lık üstünlük kuran İskoçya, ikinci yarıda ise skoru korumayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.