UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan İspanya İddaa Tahmini 08.09.2023

8 Eylül Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan EURO 2024 Elemeleri A grubu mücadelesinde, Gürcistan ile İspanya karşı karşıya gelecek. S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

intobet, Gürcistan galibiyetine 12.50, beraberliğe 5.10, İspanya galibiyetine ise 1.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Gürcistan Galibiyet Peşinde

EURO 2024 yolunda mücadele veren Gürcistan, A grubunda 3 haftalık fikstürü 4 puanla geride bıraktı. Willy Sagnol ve öğrencileri, grubun sürpriz başlangıçlarından birine imza atarken, ilk 2 haftadaki etkisiyle dikkat çekti. İlk hafta iç sahada konuk ettiği Norveç ile 1-1’lik beraberlikten kurtulmayan Gürcistan, konuk olduğu Güney Kıbrıs deplasmanından ise 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. İlk 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, savunma hattında ise olumlu sinyaller veremedi. 3. hafta grubun lideri İskoçya’ya deplasmanda konuk olan Gürcistan, savunmadaki hatalarına devam ederken, 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Lidere diş geçirmeyi başaramayan ev sahibi, bu hafta liderliğin favorisi olarak gösterilirken, etkisiz bir başlangıç yapan İspanya’yı konuk edecek. Gürcistan’ın gruptan çıkma iddiasını sürdürebilmek için galibiyete ihtiyacı var.

İspanya Gözünü Liderliğe Dikti

Genç kadrosuyla tam 11 yıl sonra uluslararası bir kupa kazanmayı başaran İspanya, UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğunun ardından, 2022 Dünya Kupası’nda boy gösterdi. Son 16 Turu’na kadar gelmeyi başaran konuk ekipte, genç kadro umut vermeyi başarırken, turnuvada tecrübesizlikleriyle elenmekten kurtulamadılar. Rotasını EURO 2024’e çeviren İspanya, elemeler kapsamında yer aldığı A grubunda 2 haftalık fikstürden 3 puan çıkarabildi. İlk hafta Norveç karşısında 3-0’lık iç saha galibiyetine imza atan Luis de la Fuente’nin öğrencileri, liderlik koltuğunda oturan İskoçya karşısında ise 2-0’lık deplasman mağlubiyetinden kurtulamadı. Beklenmedik mağlubiyet konuk ekipte moralleri bozarken, İspanya Gürcistan deplasmanında kazanarak, zirve yarışında iddialı konuma gelmek istiyor. Lider ile arasında 9 puan fark bulunan ve 2 maç eksikle rakibinin bu kadar fazla puan gerisine düşen İspanya, puan farkının açılmasını istemiyor.

Gürcistan – İspanya Maç Bilgileri

Gürcistan – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Boris Paichadze. Mücadele Daniel Siebert Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Loria, Otar Kakabadze, Guram Kashia, Irakli Azarovi, Anzor Mekvabishvili, Saba Lobjanidze, Nika Kvekveskiri, Heorhii Tsitaishvili, Davit Khotcholava, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A grubunun favorisi olarak gösterilen İspanya, ilk 2 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi ve zirveden uzak kaldı. Yükselişe geçmek isteyen İspanya, bu hafta Gürcistan engelini deplasmanda zorlanmadan geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.67

intobet Oranı: H2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-7

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya’dan harika galibiyet. Matadorlar 90 dakika sonunda Gürcistan filelerini tam 7 kez havalandırmayı başarırken, rakibine 1 gol şansı verdi. Deplasmanda haftaya damga vuran İspanya, müthiş galibiyetiyle bizleri yanıltmadı.