sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 16.09.2023

İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında 16 Eylül Cumartesi akşamı oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Genoa – Napoli: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Genoa sahasında Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 4. hafta mücadelesi, 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk 3 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, milli araya 3 puanla girebildi. Sezon açılışını iç sahada yapan Alberto Gilardino ve öğrencileri, Fiorentina karşısında 4-1’lik hezimetten kurtulamadı. Ağır mağlubiyeti Lazio deplasmanından aldığı 1-0’lık galibiyetle unutturmayı başaran Genoa, bir kez daha etkisiz kaldı ve milli ara öncesinde konuk olduğu Torino deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk 3 hafta için etkili bir oyun ortaya koyamayan Genoa, milli ara dönüşünde son şampiyon Napoli’yi sahasında ağırlayacak. 3 maçta 2 kez fileleri havalandırabilen ev sahibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, yeni sezonun ilk mağlubiyetini taraftarı önünde yaşadı. 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren teknik adam Spalletti ile yollarını ayıran Napoli, yeni sezonda göreve Rudi Garcia’yı getirdi. İlk 2 hafta Frosinone ve Sassuolo karşısında farklı skorlarla kazanmayı başaran konuk ekip, 2 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırdı. İlk mağlubiyetlerini ise Lazio’ya karşı iç sahada yaşadılar. İlk 30 dakikada rakibine pozisyona girme şansı dahi vermeyen Napoli, kalesine gelen ilk isabetli şutta geriye düştü ve ardından bir daha skoru döndürmeyi başaramadı. Milli ara öncesi derbiden 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Napoli, milli ara dönüşünde Genoa deplasmanına konuk olacak. Bir kez daha şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Napoli, deplasmanda favori. İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon unvanıyla merhaba diyen Napoli, ilk 2 haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, Lazio engeline takıldı ve ilk mağlubiyetini aldı. Sezona iyi başlayan Napoli, bu hafta Genoa karşısında kazanarak, derbi mağlubiyetini telafi edecektir.

Freiburg – Dortmund: MS 2, 1.89 (iddaa) – 2.17 (Bets10) ; Freiburg sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 4. hafta mücadelesi, 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Almanya Bundesliga’da sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan Freiburg, milli ara öncesinde ise 3. haftanın en ağır hezimetlerinden birini yaşadı. Geçen sezon boyunca üst sıraları zorlayan ve sezon sona erdiğinde 5. sırada yer alan Freiburg, yeni sezonun ilk 2 haftasında önce Hoffenheim ardından Werder Bremen’i mağlup etmeyi başardı. 2’de 2 yaparak başlayan Christian Streich’in öğrencileri, milli ara öncesinde konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle döndü. Kalesine gelen 6 isabetli şutun 5’i golle sonuçlanırken, rakip filelere 7 isabetli şut atan Freiburg, mücadeleyi skor üretemeden tamamladı. Milli ara dönüşü Dortmund karşısında kazanarak, teselli bulmak istiyorlar. Yeni sezonda golcü sorunu yaşayan Borussia Dortmund, son olarak kadrosuna Niclas Fülkurg’u kattı. Werder Bremen’in yıldız golcüsüyle hücum hattının güçlendiren Dortmund, yeni sezonda ilk 3 haftayı 5 puanla geride bıraktı. Konuk ekip geçen sezon Almanya Bundesliga’da şampiyonluğu son hafta Bayern Münih’e kaptırırken, yeni sezona büyük bir hayal kırıklığıyla başladı. İlk hafta Köln karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Sarı Siyahlılar, ardından Bochum ve Heidenheim karşısında 1’er puana razı geldi. Son olarak Heidenheim karşısında ilk yarıyı 2-0’lık üstünlükle geçiren Dortmund, skoru koruyamadı ve milli araya 1 puanla girdi. Konuk ekip aradan galibiyetle dönmek istiyor. Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı 5 puanla geride bırakan Dortmund, kadrosunu son takviyelerle güçlendirdi. Sarı Siyahlıların milli aradan galibiyetle döneceğini düşünüyorum. Dortmund deplasmanda kazanır.

Mainz 05 – Stuttgart: MS 2, 2.31 (iddaa) – 2.64 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 evinde Stuttgart’ı konuk edecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, milli araya kadar Almanya Bundesliga sahnesinde son derece etkisiz bir performans grafiği ortaya koyarken, milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermek istiyor. İlk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibinde, teknik adam Bo Svensson’un tahtı sallanmaya başladı. Konuk olduğu Union Berlin ve Werder Bremen deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönen Mainz 05, kalesini 4’er gole kapatamadı. İç sahada tek sınavını ise Frankfurt karşısında verdiler ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Mainz 05 yeni sezona savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Stuttgart cephesinde yeni sezona yeni transfer Sehrou Guirassy damga vurdu. Genç golcü 3 haftada rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başarırken, Stuttgart 3 haftadan 6 puan topladı. İç saha performansıyla dikkat çeken konuk ekip, taraftarı önünde konuk ettiği Bochum  ve Freiburg karşısında 5-0’lık galibiyetlere imza atarken, sezonun ilk deplasman sınavında ise Leipzig engeline takıldı ve sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk deplasman galibiyetini almak isteyen Stuttgart, milli ara dönüşünde Mainz 05 deplasmanına konuk olacak. 3 haftada 11 kez rakip fileleri havalandıran Stuttgart, hücum performansıyla güven vermeyi başardı. Yeni sezonda attığı 5 gol ve hücum performansıyla dikkat çeken Stuttgart, sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Stuttgart galibiyetlerine dış sahaya taşıyacak ve bu hafta Mainz 05 engelini 3 puanla geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.37

Bets10 Bahis Oranı: 6.73