İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Osasuna Bahis Tahmini 17.09.2023

İspanya La Liga’da milli araya mağlubiyet ile giren Osasuna bu hafta deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

GetafeOsasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Getafe kazanır 2.60, beraberlik 3.00, Osasuna kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Getafe Son Saniyede Kaybetti 

Getafe, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Santiago Bernabeu’da konuk oldukları Real Madrid’e karşı sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üstelik öne geçtikleri maçta ve son saniyede yedikleri golle maçı kaybettiler. La Liga’da ilk 4 hafta geride kaldı ve Getafe’nin 4 puanı bulunuyor. 4 puanın tamamını Alfonso Perez’de aldılar. Mason Greenwood takviyesi ile de hücumda güçlendiler. Jose Bordalas’ın ekibi bu hafta Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Getafe’de Enes Ünal ve Luis Milla’nın sakatlıkları sürüyor. 

Osasuna Deplasmanda Kazanıyor

Osasuna La Liga’da şu ana dek evinde puan alamadı. El Sada’da oynadıkları 2 maçta Athletic Bilbao ve Barcelona’ya kaybettiler. 4 hafta sonunda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Osasuna, Balaidos’da Celta Vigo’yu 2-0, Mestalla’da ise Valencia’yı 2-1 mağlup etmişti. Jagoba Arrasate’nin öğrencileri bu hafta sonu ise Alfonso Perez’de Getafe’nin konuğu olacak. Osasuna’yı zor bir maçın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Alejandro Catena kart cezalısı. Darko Brasanac ve Jon Mancayola ise sakat olan isimler. 

Getafe – Osasuna Maç Bilgileri

Getafe – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Enes Ünal ve Luis Milla’nın sakatlıkları sürüyor. Osasuna’da Alejandro Catena kart cezalısı. Darko Brasanac ve Jon Mancayola ise sakat olan isimler.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Getafe, milli araya mağlubiyet ile girdi. Real Madrid deplasmanında 2-1 kaybettiler. Özellikle Alfonso Perez’de bu sezon iyi sonuçlar aldılar. Barcelona ve Alaves karşısında 4 puan toplayan Getafe, bu hafta Osasuna ile karşılaşacak. Osasuna ise evinde ayrı, deplasmanda ayrı sonuçlar alıyor. İç sahada henüz puanları yok. Celta Vigo ve Valencia deplasmanında kazanarak dikkat çektiler. Zor bir maç. Ben düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.24

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.39

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Getafe oldu. Osasuna’yı iç sahada 3-2 ile geçtiler.