UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Karabağ Molde Maç Tahmini 21.09.2023

21 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde, Karabağ ile Molde karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak müsabaka, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Hovarda, Karabağ galibiyetine 2.48, beraberliğe 3.50, Molde galibiyetine ise 2.92 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Karabağ Kazanmak İstiyor

Azerbaycan şampiyonu Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Rakow engeline takılan Karabağ, UEFA Avrupa Ligi’nde adını gruplara yazdırdı. Lincoln Red engelini geçmeyi başaran ev sahibi, devler sahnesinde Rakow’a diş geçiremedi. Avrupa Ligi yolunda ise önce HJK Helsinki ardından Olimpija’yı elemeyi başardılar. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemeleri kapsamında 8 maça çıkan Gurban Gurbanov’un öğrencileri, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attı. Azerbaycan Premier Ligi’nde ise bu sezon 6 maçtan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldılar. Lige istediği başlangıcı yapamayan Karabağ, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara galibiyetle başlamak istiyor.

Molde Mücadeleyi Bırakmıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Molde, Galatasaray’a diş geçiremedi ve Şampiyonlar Ligi hayallerine veda etti. Temsilcimize iki maçta da zor anlar yaşamayı başarsalar da, sahneye kalite farkı çıktı ve Molde veda etmek zorunda kaldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi sahnesinde devam eden Molde, gruplara doğrudan katılan takımlar arasında yer alıyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 10 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve zirve yarışına dahil olmayı başaran Erling Moe’nin öğrencileri, Karabağ deplasmanı öncesinde çok formda ve moralli. Ligdeki etkisini Avrupa’ya taşımak isteyen konuk ekibin, Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesine rağmen, bu kulvarda dahi iyi bir mücadele sergilediğini söyleyelim.

Karabağ – Molde Maç Bilgileri

Karabağ – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tofiq Bahramov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Shakhrudin Mahammadaliyev, Marko Vešović, Bahlul Mustafazada, Kevin Medina, Elvin Dzhafarquliyev, Marko Janković, Julio Rodrigues, Adama Diakhaby, Leandro Andrade, Abdellah Zoubir, Redon Xhixha.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

İddaa Tahmini

Avrupa macerasına galibiyetle başlamak isteyen Karabağ ve Molde, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek gruplara kalan takımlar arasında yer alıyor. Ön elemelerde sergilediği dirençli futbollarla dikkat çeken tarafların, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karabağ iç sahada kazandı. Ev sahibi Molde golcülerine 90 dakika boyunca geçit vermezken, 56. dakikada Leandro Andrade’nin attığı şık gol 3 puanı getirdi.