UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Hacken İddaa Tahmini 221.09.2023

21 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Hacken karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Genzobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.18, beraberliğe 8.30, Hacken galibiyetine ise 15.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.31, 2.5 Alt 3.63 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Sezona Müthiş Başladı

Almanya Bundesliga’nın ilk 4 haftasında Bayer Leverkusen rüzgarı esti. Xabi Alonso ve öğrencileri, 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılırken, sezonun en iyi performanslarından birini sergiledi. Milli araya 3’te 3 yaparak giren ev sahibi, sırasıyla Leipzig, Mönchengladbach ve Darmstadt 98’i mağlup etmeyi başardı. Milli ara dönüşünde ise liderlik koltuğunu beraber paylaştığı son şampiyon Bayern Münih’e deplasmanda konuk olan Bayer Leverkusen, 2 kez geriden gelerek deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı ve namağlup performans grafiğini korudu. İlk haftalara hücum hattında Victor Okoh Boniface attığı gollerle damga vururken, yeni transfer takımını adeta sırtladı. Galibiyetlerine Avrupa sahnesinde devam etmek isteyen ev sahibi, sahasında Hacken’i konuk edecek.

Hacken Yükselişe Geçti

Hacken teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’nda veda eden, İsveç Allsvenskan Ligi’nde ise zirve yarışından uzak kalan konuk ekip, teknik adam değişikliğiyle birlikte önce UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kaldı, ardından ligde zirve yarışına dahil oldu. Göreve gelen Per-Mathias Högmo, İsveç Allsvenskan Ligi’nin son şampiyonunu 3. sıraya kadar taşırken, lider ile aralarındaki puan farkı 2’ye kadar indi. UEFA Avrupa Ligi yolunda ise Zalgiris ve Aberdeen engellerini geçmeyi başardılar. Yükselişe geçen Hacken, yükselen performans grafiğini zorlu Almanya deplasmanında sürdürmek istiyor.

Bayer Leverkusen – Hacken Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen cephesinde Patrik Schick ve Noah Mbamba’nın bu hafta sakatlıkları devam ediyor. Hacken takımında Filip Trpcevski’nin sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Nadiem Amiri, Victor Boniface.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftaya damga vuran Bayer Leverkusen, yeni sezona yaptığı harika başlangıçla güven verdi. İddialı kadrosuyla sahadan istediğini alan ev sahibi, taraftarı önünde konuk edeceği Hacken’e karşı galibiyet adına zorlanmayacak ve Avrupa sahnesine 3 puanla başlayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.25

Genzobet Oranı: H1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftaya damga vuran Bayer Leverkusen, etksini UEFA Avrupa Ligi’ne taşıdı. İç sahada konuk ettikleri Hacken karşısında 4 golle 3 puana uzanan ekip, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.