UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Aberdeen İddaa Tahmini 21.09.2023

Eintracht Frankfurt ile Aberdeen, 21 Eylül Perşembe akşamında kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ilk hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 19:45’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betelli, Eintracht Frankfurt galibiyetine 1.11, beraberliğe 8.50, Aberdeen galibiyetine ise 23.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.38, 2.5 Alt 3.00 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Favori Taraf

Almanya Bundesliga’da bu sezon namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecek. Grupta liderliğin favorileri arasında gösterilen ev sahibi, aynı zamanda şampiyonluğun en büyük favorileri arasında yer alıyor. Sezon başında teknik adamlık görevine gelen Dino Toppmöller ile ilk 4 haftada mağlubiyete yer vermediler Bundesliga’nın ilk haftasında Darmstadt 98’e karşı kazanmayı başaran Frankfurt, ardından son 3 haftada 1’er puanla yetindi. Milli ara öncesi Mainz 05 ve Köln ile berabere kalan ev sahibi, milli ara dönüşünde ise Bochum ile berabere kaldı. Namağlup performansına karşın, ligde maç kazanmakta zorlanan Frankfurt, Konferans Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Aberdeen Galibiyete Hasret

UEFA Avrupa Ligi hayallerine veda eden Aberdeen, İskoçya Premier Ligi’nde ise henüz galibiyetle tanışmadı. Doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu’na Hacken karşısında veda eden konuk ekip, deplasmandan beraberlikle dönerken, iç sahada mağlup oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarına doğrudan katılan Aberdeen, İskoçya Premier Ligi’nde ise ilk 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geçirdi. Küme düşme hattında yer alan konuk ekip, kötü gidişata çare olarak göreve Barry Robson’ı getirirken, yeni hocasıyla puan kayıplarına devam etti. Lig karnesiyle güven vermeyen konuk ekip, Frankfurt deplasmanında ise güven vermekten çok uzakta.

Frankfurt – Aberdeen Maç Bilgileri

Frankfurt – Aberdeen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, William Pacho, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

Aberdeen'in ilk 11’i Belli mi?

Aberdeen’in muhtemel kadrosu: Kelle Roos, Nikcy Devlin, Graeme Shinnie, Stefan Gartenmann, Slobodan Rubezic, Richard Jensen, Jamie McGrath, Leighton Clarkson, James McGarry, Barros Lopes.

İddaa Tahmini

Hem kadro kalitesi hem de yeni sezon performansıyla dikkat çeken Frankfurt, hem grubun hem de şampiyonluğun favorileri arasında yer alıyor. Frankfurt’un yeni sezonda galibiyete hasret kalan Aberdeen karşısında çok rahat bir galibiyete imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.23

Betelli Oranı: H1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Frankfurt rakibine tek farkla üstünlük kurdu. Ev sahibi 2 golle 3 puan hedefine ulaşırken, Aberdeen ise tek golle mağlup oldu.