UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki PAOK Maç Tahmini 21.09.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, G Grubu ilk hafta kapsamında HJK Helsinki ile PAOK karşı karşıya gelecek. 21 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

Rexbet, HJK Helsinki galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.50, PAOK galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’nda veda eden HJL Helsinki, UEF Avrupa Ligi’ne ise Play Off Turu’nda veda etti ve UEFA Konferans Ligi gruplarına katıldı. Finlandiya Veikkausliiga’da şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi, Avrupa’da ise başarılı olamadı. Gruplarda yaptığı hataları telafi etmek isteyen Toni Koskela ve öğrencilerinin, Finlandiya Veikkauslliga sahnesinde şampiyonluk savaşı devam ediyor. Normal sezonu lider bitiren HJK Helsinki, Şampiyonluk Turu’na galibiyetle başladı ve en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını bitime 4 maç kala 4’te tutmayı başardı. Ligde etkili olan ev sahibi, aynı etkiyi Konferans Ligi gruplarında göstermek istiyor.

PAOK Son Haftalarda Düşüşte

Konferans Ligi elemelerine damga vuran PAOK, G Grubu’nda mücadele edecek. Razvan Lucescu ve öğrencileri. 2. Ön Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Sırasıyla Beitar, Hajduk Split ve Hearts’ı elemeyi başaran Yunanistan temsilcisi, gruplara kalmayı sonuna kadar hak etti. Yunanistan Süper Ligi’ne ise 2’de 2 yaparak başlayan PAOK, milli ara öncesinde ilk lig mağlubiyetini yaşadı. OFİ deplasmanında kaybeden konuk ekip, milli ara dönüşü evinde konuk ettiği Aris karşısında ise 1 puanla yetindi. Konferans Ligi galibiyetlerine devam etmek isteyen PAOK, bu hafta HJK Helsinki deplasmanında 3 puan arayacak.

HJK Helsinki – PAOK Maç Bilgileri

HJK Helsinki – PAOK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HJK Helsinki cephesinde karşılaşma öncesi Dejan Iliev’in sakatlığı devam ediyor. PAOK takımında karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

PAOK’un ilk 11’i Belli mi?

PAOK’un muhtemel kadrosu: Dominik Kotarski, Ekong, Konstantinos Koulierakis, Rahman Baba, Tomasz Kedziora, Filipe Soares, Stefan Schwab, Konstantelias, Taison, Ziivkovic, Samatta.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara namağlup bir performans grafiğiyle gelen PAOK, elemelerde 6 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Konferans Ligi karnesiyle güven veren PAOK, konuk olacağı HJK Helsinki deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: PAOK deplasmanda 1-0 geriden gelerek 3 golle kazandı. HJK Helsinki’ye karşı ilk yarıda zor anlar yaşayan PAOK, geri dönmeyi başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.