İddaa Tahminleri ve Analizleri

Wehen Leipzig Maç Tahmini 27.09.2023

27 Eylül Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesinde, Wehen ile Leipzig karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor.

Betelli, Wehen galibiyetine 15.38, beraberliğe 8.60, Leipzig galibiyetine ise 1.16 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.26, 2.5 Alt 4.01 oran kazandırıyor.

Wehen Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wehen, Almanya 2. Bundesliga’da 4 maçtır kazanamıyor. Markus Kauczinski önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapan Wehen, ilk 3 haftadan 7 puanla çıkmayı başardı. İlk 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan ekip, 3 gol atıp, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Savunmadaki etkisini son 4 haftada kaybeden Wehen, son 4 haftalık fikstürü ise 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Sadece Schalke 04’den puan alabilen ev sahibi, Nürnberg, Paderborn ve Elversberg karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son 2 haftayı mağlubiyetlerle geçiren Wehen, 4 maçta kalesini 7 gole kapatamadı. Ligde zor günler geçiren ekip, şansını Almanya DFB Kupası 1. Turu’nda Leipzig’e karşı arayacak. Ev sahibi güven vermekten çok uzakta.

Leipzig Galibiyetlerine Devam Ediyor

Leipzig galibiyetlerine devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, son 4 lig maçından galip çıkmayı başardı ve zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Sadece Almanya Bundesliga’da değil, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de kazanmaya devam eden Marco Rose’nin öğrencileri, üst üste 5 galibiyetle yoluna doludizgin devam ediyor. Ligde son 4 maçta 12 golle Stuttgart, Union Berlin, Augsburg ve Mönchengladbach’ı mağlup ettiler. Devler sahnesinde ise geçtiğimiz hafta Young Boys’a karşı deplasmanda kazandılar. Yeni sezona Almanya Süper Kupa zaferiyle başlayan ve harika performansını ilk 5 haftaya taşıyan Leipzig, bu kez Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak. Leipzig kupa serüvenine çok formda ve moralli başlıyor.

Wehen – Leipzig Maç Bilgileri

Wehen – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BRİTA-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Willi Orban, El Chadaille Bitshiabu, Daniel Olmo ve Amadou Haidara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Wehen’in ilk 11’i Belli mi?

Wehen’in muhtemel kadrosu: Florian Stritzel, Martin Angha, Thijmen Goppel, Florian-Horst Carstens, Marcus Mathisen, Nico Rieble, Gino Fechner, Robin Heuber, Julius Kade, Kianz Gonzalez-Froese, Franko Kovacevic.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Xaver Schlager, Xavi Simons, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Christoph Baumgartner, Kevin Kampl, David Raum, Timo Werner, Loïs Openda.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında çıktığı son 5 maçı kazanan Leipzig, kupa serüveni öncesi çok formda Konuk ekip yeni sezonda sergilediği harika performansı DFB Kupası’na taşıyacak ve 1. Tur kapsamında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.72

Betelli Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig deplasmandan galibiyetle dönüyor. Kupada yoluna devam eden konuk ekip, Wehen karşısında kalesini 2 gole kapatamazken, galibiyet hedefine 3 golle uzandı.