İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Torino İddaa Tahmini 27.09.2023

Lazio evinde ezeli rakibi Torino‘yu konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 6. haftasında sahne alacak derbi mücadelesi, 27 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.35, Torino galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel ora fırsatlarında ise Lazio – Torino mücadelesinde KGVAR seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırıp bahis yapmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Lazio Galibiyetten Uzak

Lazio hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde puan kayıplarından kurtulamadı. Maurizio Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybı yaşarken, yeni sezon performansıyla sınıfta kaldı. Geçen sezonun en başarılı takımları arasında yer alan Lazio, yeni sezonda sadece Napoli’yi mağlup edebildi. Ligde geri kalan 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Atletci Madrid karşısında ev sahibini mağlubiyetten kurtaran isim attığı son dakika golüyle kaleci Provodel olurken, lige moralli dönmelerine rağmen Monza ile 1-1 berabere kalarak, puan kayıplarına devam etiler. Maç kazanmakta zorlanan Lazio, bu hafta Torino karşısında galibiyet arayacak.

Torino 3 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 hafta geride kalırken, bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak olan Torino, 5 haftalık fikstürü 8 puanla geride bıraktı. Son 3 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermeyen Ivan Juric’in öğrencileri, sadece Milan deplasmanından eli boş döndü. Üst üste aldığı Genoa ve Salernitana galibiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Roma derbisinde izlediğimiz Torino, ezeli rakibine geçit vermedi ve 1-1’lik beraberlikle yenilmezlik serisini sürdürdü. Yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen bir takım kimliğine bürünen Torino, seriyi bir diğer ezeli rakibi Lazio karşısında sürdürmek istiyor. 5 maçta 6 gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 5 gole engel olamadı.

Lazio – Torino Maç Bilgileri

Lazio – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Torino’da ise Koffi Djidji’nin sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Ivan Ilic, Nikola Vlasic, Sasa Lukic, Karol Linetty, Simone Verdi, Nemanja Radonjic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ezeli rakipleri Lazio ile Torino, hafta içi fikstüründe karşı karşıya geliyor. Lazio haftalardır devam eden kötü gidişata çare ararken, Lazio ise son haftalardaki harika performansını sürdürmek için sahaya çıkıyor. İki ezeli rakibinde dev maçta skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide kazanan Lazio oldu. Ev sahibi zor günlerden kritik bir galibiyetle çıkmayı başarırken, Torino karşısında galibiyeti getiren golleri Mattia Zaccagni ve Matias Vecino kaydetti.