Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Mönchengladbach Maç Tahmini 30.09.2023

Almanya Bundesliga‘da galibiyetle tanışmayan Bochum ve Mönchengladbach, 30 Eylül Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak maçı beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Bochum galibiyetine 2.36, beraberliğe 3.73, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Bochum’da Kabus Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da ilk 5 hafta Bochum adına puan kayıplarıyla geçti. 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle yolun devam eden ev sahibinde, geçtiğimiz hafta alınan 7-0’lık Bayern Münih mağlubiyetiyle birlikte, teknik adam Thomas Letsch’in tahttı sallanmaya başladı. Ligin en zayıf halkaları arasında yer alan Bochum, ilk haftadan itibaren savunmada zafiyetler gösterdi. Rakip Bayern Münih olunca ise hezimet kaçınılmaz oldu. 5 maç sonunda kalesini tam 16 gole kapatamayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderebildi. Skor üretmekte zorlanan, savunmada ise ligin en kötü performansını sergileyen Bochum, bu hafta evinde Gladbach’ı konuk edecek. Ev sahibinin toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var.

Mönchengladbach Kazanmak İstiyor

Mönchengladbach yeni sezonun ilk 5 haftasında rakibine benzer bir performans grafiği ortaya koydu. İyi bir transfer dönemi geçirmesine karşın, etkisini sahada göstermeyi başaramayan konuk ekip, ilk 5 hafta 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle sona erdi. Teknik adam Gerardo Seoane bir türlü kötü gidişat çare bulamazken, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Leipzig karşısında 1-0’lık mağlubiyet yaşadılar. Rakibi gibi savunmada zafiyetler gösteren Gladbach, kalesinde 13 gole engel olamadı. Rakip fileleri ise 8 kez havalandırdılar. Skor üretmekte zorlanmayan konuk ekip, ilk 5 hafta içerisinde aldığı 4-4’lük Augsburg ve 3-3’lük Darmstadt 98 beraberlikleriyle bizlere gösterdi ki, galibiyet yolunda en büyük engelleri savunma zafiyetleri. Konuk ekip yeni sezonun ilk galibiyetini Bochum’a karşı almak istiyor.

Bochum – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Bochum – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Lys Mousset ve Keven Schlotterbeck’in sakatlıkları devam ediyor. Gladbach cephesinde ise Jonas Omlin’in sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Joseph Scally, Julian Weigl, Nico Elvedi, Hannes Wolf, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Mönchengladbach, zor günlerden çıkış biletini en yakın rakibi Bochum karşısında bulacak ve 5 maç sonra Bundesliga sahnesinde galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.49

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gladbach deplasmandan galibiyetle dönüyor. Yeni sezonun ilk galibiyetini 6. hafta Bochum deplasmanında alabilen Mönchengladbach, aldığı 3 puanla bu hafta bizleri yanıltmadı.