Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 30.09.2023

30 Eylül Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘nın 6. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Wolfsburg ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Saat 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli Wolfsburg galibiyetine 2.11, beraberliğe 3.57, Frankfurt galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.86, beraberliğe 3.06, konuk ekibe ise 2.95 oran veriyor.

Wolfsburg Evinde Kazanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, Niko Kovac yönetiminde ilk 5 haftayı 9 puanla geride bıraktı. İç sahada namağlup bir performans sergileyen Wolfsburg, deplasmanda ise üst üste mağlubiyetler aldı. Hoffenheim deplasmanından alınan mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Dortmund’a karşı deplasmanda kaybettiler. Dortmund karşısında pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, savunmada ise ilk 45 dakika iyi bir mücadele ortaya koyarken, ikinci yarıda mağlubiyet golünü yemekten kurtulamadı. İç sahada Heidenheim ve Union Berlin’e karşı kazanan Wolfsburg, 9 puanla 7. sıraya gerilerken, bu hafta iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor. Sahasında Frankfurt’u konuk edecek olan ekipte, Kilian Fischer, Rogerio ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları bulunuyor.

Eintracht Frankfurt Maç Kaybetmedi

Dino Toppmöller ve öğrencileri, Almanya Bundesliga sahnesinde 4 haftadır beraberliklerden kurtulamıyor. Yeni sezonu galibiyetle açan takımlar arasında yer alan Frankfurt, ilk hafta ligin yeni temsilcisi Darmstadt 98 karşısında aldığı galibiyetin ardından, puan kayıplarına başladı. Son 4 hafta savunmada iyi performanslar sergileyen konuk ekip, hücum hattında ise yetersiz kaldı. 5 haftalık fikstürde 4 gol atıp, 3 gol yediklerini söyleyelim. Son 4 hafta Mainz 05, Köln, Bochum ve Freiburg ile berabere kalan konuk ekibin bu sezonki tüm maçlarında 2.5 gol barajı aşılmadı. Maç kazanmakta zorlanan, rakiplerine ise kolay kolay galibiyet şansı vermeyen Frankfurt, bu hafta ezeli rakiplerinden Wolfsburg karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Wolfsburg – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Kilian Fischer, Rogerio ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Sebastian Rode’nin sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Moritz Jenz, Ridle Baku, Patrick Wimmer, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Robin Koch, Lucas Melo, William Pacho, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bu sezon aldığı iç saha galibiyetleriyle dikkat çeken Wolfsburg, taraftarı önünde kazanmaya devam edecek ve deplasmanda yaptığı hataları telafi edecektir. Wolfsburg’un bu hafta Frankfurt karşısında kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.11

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg iç sahada aldığı Frankfurt galibiyetiyle bizleri yanıltmadı. Ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.