Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Bayern Münih İddaa Tahmini 30.09.2023

30 Eylül Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga‘nın en formda takımlarından Leipzig ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak. Sezon başı Süper Kupa finalinde izlediğimiz tarafların lig mücadelesi, Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Genzobet, Leipzig galibiyetine 3.47, beraberliğe 4.14, Bayern Münih galibiyetine ise 1.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.43, 2.5 Alt 2.93 oran kazandırıyor.

Leipzig 6 Maçtır Kazanıyor

Almanya Bundesliga sahnesinde Leipzig rüzgarı esmeye devam ediyor. Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan Leipzig, 3-0’lık Bayern Münih zaferinin ardından, Almanya Bundesliga’ya mağlubiyetle başladı. İlk hafta liderlik koltuğunun ortaklaarından Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda 3-2’lik skorla kaybeden Marco Rose’nin öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı. Son 4 haftada üst üste galibiyetlere imza atan Leipzig, sırasıyla Stuttgart, Union Berlin, Augsburg ve Mönchengladbach’ı mağlup etti. 4 galibiyetin 3’ünde rakiplerine farklı skorlarla üstünlük kurdular. Kazanmaya Almanya DFB Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam eden ev sahibi, son 6 maçının tamamını kazandı. Bayern Münih karşısında galibiyet arayacak olan Leipzig, kazanarak rakibini geçmek istiyor.

Bayern Münih Liderliği Bırakmıyor

Bayern Münih, Almanya Bundesliga liderlik koltuğunu paylaşmaya devam ediyor. Bayer Leverkusen ile birlikte ilk 5 haftanın en iyi performansını sergiledi. 4 galibiyet, 1 beraberlikle ligde yoluna devam eden konuk ekip, son olarak iç sahada Bochum’ karşı 7-0’lık harika bir galibiyete imza attı. Sadece Bayer Leverkusen’e karşı puan kaybettiklerini söyleyelim. Almanya DFB Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetlerine devam eden Tuchel’in öğrenicileri, bu sezon tek mağlubiyetini Süper Kupa finalinde Leipzig’e karşı yaşadı. Henüz yeni transferlerin takıma adapte olamadığı süreçte mağlup olan Bayern Münih, Kim Min Jae ve Hary Kane’nin son haftalardaki harika performansıyla, yükselişe geçti. Leipzig karşısına liderlik koltuğunun ortağı olarak çıkacak olan Bayern Münih, rakibi karşısında bir mağlubiyet daha yaşamak istemiyor.

Leipzig – Bayern Münih Maç Bilgileri

Leipzig – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Willi Orban, Daniel Olmo, Amadou Haidara ve El Chadaille Bitshiabu’nun sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih takımında ise Matthijs De Ligt, Manuel Neuer ve Serge Gnabry’nin sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Xaver Schlager, Xavi Simons, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Christoph Baumgartner, Kevin Kampl, David Raum, Timo Werner, Loïs Openda.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Min-jae Kim, Noussair Mazraoui, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın en formda takımları karşı karşıya geliyor. Lige adeta damga vuran Leipzig ve Bayern Münih, liderlik peşinde. Son 6 maçını kazanan Leipzig, son 7 maçında mağlubiyete yer vermeyen Bayern Münih’in karşı karşıya geleceği haftada, tarafların ilk yarı birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğin düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.25

Genzobet Oranı: İY 0, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig dev maçın ilk yarısına damga vurdu. Bayern Münih karşısında soyunma odasın 2-0’lık üstünlükle girdiler. İkinci yarıda ise oyunun tek hakimi Bayern Münih oldu ve skoru 2-2’e getirdi. Mücadeleden kazanan çıkmadı.