Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 30.09.2023

Almanya Bundesliga‘da liderlik koltuğunun ortaklarından Bayer Leverkusen, 30 Eylül Cumartesi akşamı Mainz 05 deplasmanın konuk olacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Mainz 05 galibiyetine 5.40, beraberliğe 4.45, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.58 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Mainz 05

Geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına konuk olan Mainz 05, 1-0 öne geçtiği ve rakibini 62. dakikadan itibaren 10 kişi yakaladığı mücadelede, bir kez daha mağlup oldu. Yeni sezondan henüz galibiyet çıkarmayı başaramayan Mainz 05, ilk 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Ligin en zayıf halkası haline gelen Bo Svensson ve öğrencileri, kalesini tam 14 gole kapatamayı başaramazken, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderebildi. Frankfurt’u 10 kişi yakaladığı mücadeleden 1 puan çıkaran ev sahibi, geri kalan 4 haftada ise Union Berlin, Werder Bremen, Stuttgart ve Augsburg’a karşı kaybetti. Bu hafta iç sahada liderlik koltuğunun ortaklarından Bayer Leverkusen’i sahasında ağırlayacak olan Mainz 05, güven vermekten çok uzakta.

Bayer Leverkusen Doludizgin

Xabi Alonso yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapan Bayer Leverkusen etkisini hem ligin ilk 5 haftasına taşıdı hem de UEFA Avrupa Ligi’ne. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nun ilk haftası Hacken karşısında 4-0’lık net bir galibiyete imza atan Bayer Leverkusen, ilk haftadan liderlik koltuğuna oturdu. Almanya Bundesliga’da ise zirvenin ortakları arasında yer alıyorlar. İlk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan ve sadece son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih ile deplasmanda berabere kalan Bayer Leverkusen, geri kalan 4 haftada ise Leipzig, Gladbach, Darmstadt 98 ve Heidenheim karşısında kazandı. Son olarak iç sahada konuk ettiği Heidenheim karşısında 4-1’lik galibiyete imza atan konuk ekip, harik lig performansın doludizgin devam ediyor.

Mainz 05 – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Burkardt, Nelson Weiper ve Andreas Hanche-Olsen’in sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Patrik Schick, Arthur ve Noah Mbamba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Jonas Hofmann, Moussa Diaby, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Nadiem Amiri, Victor Boniface.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunun ortakları arasında yer alan Bayer Leverkusen, aynı zamanda 3 kulvarda birden namağlup performans sergiledi. 7 maçının 6’sını kazanan Bayer Leverkusen, galibiyetlerine deplasmanda devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın en formda takımlarından Bayer Leverkusen, harika performans grafiğini Mainz 05 deplasmanında galibiyetle taçlandırdı. Konuk ekip gol yemeden, 3 golle rakibinden 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.