Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Başakşehir İddaa Tahmini 02.10.2023 

Trenyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Kayserispor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.75, beraberlik 3.57, Başakşehir kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Kayserispor 5 Maç Sonra Kaybetti 

Kayserispor geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanından puan çıkartamadı. Vodafone Park’da 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Beşiktaş’a 2-1 kaybeden Kayserispor, bu sezon Süper Lig’de ilk yenilgisini aldı. 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kayserispor’un yeni hocası Recep Uçar yönetiminde de ilk mağlubiyetini yaşadığını belirtelim. Kayserispor bu hafta Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Başakşehir Alt Sıralarda 

Başakşehir bu sezon Süper Lig’de istediği sonuçları alamıyor. Geride kalan 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilen bir Başakşehir var. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Başakşehir karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Özellikle ilk yarıda Fenerbahçe’nin ceza sahasına bile giremediler. Çağdaş Atan yönetiminde bu sezon tek galibiyeti bulunan Başakşehir alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Kayserispor’a konuk olacak Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı var. 

Kayserispor – Başakşehir Maç Bilgileri

Kayserispor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı var. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Başakşehir hafta içi farklı kaybetti. Süper Lig’de erteleme maçında Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup oldular. Bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve alt sıralardan kurtulma hedefindeler. Kayserispor ise geçen hafta Beşiktaş deplasmanında kaybetti. 1-0 öne geçtikleri maçtan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldılar. Kayserispor’un bu sezon tek yenilgisi var. Bu hafta Başakeşhir’i konuk edecekler. Taraf bahsi riskli. Gollere yöneleceğim. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.