İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Monza İddaa Tahmini 02.10.2023

Sassuolo taraftarı önünde Monza‘yı konuk edecek. 2 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saat ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Sassuolo galibiyetine 2.28, beraberliğe 3.75, Monza galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Sassuolo Lideri Mağlup Etti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftasında lider İnter’i deplasmanda mağlup etti. Namağlup lider karşısında harika bir performans sergileyen Alessio Dionisi’nin öğrencileri, son 2 hafta performansıyla tam not aldı. İlk 4 haftayı 3 puanla geride bırakan ve İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir başlangıç yapamayan Sassuolo, son 2 haftada önce Juventus ardından İnter karşısında kazandı. Son 2 haftanın en zorlu fikstüründen 6 puanla çıkmayı başaran ev sahibinde, Domenico Berardi 2 maçta 2 gol, 1 asistle yıldızlaşırken, galibiyetlerde önemli bir paya sahipti. Lige yükselişe geçen ev sahibi, yükselen performans grafiğini bu hafta Monza karşısında sürdürmek istiyor. Sassuolo’nun son 2 haftada 6 kez rakip fileleri havalandırdığını belirtelim.

Monza 4 Maçtır Kazanamıyor

Monzaa, İtalya Serie A Ligi’nde üst üste beraberliklerle puan kayıplarına devam ediyor. Raffaele Palladino önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, son 3 haftadan 1’er puanla ayrılırken, ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Yeni sezonda sadece Empoli’ye karşı 2. haftada kazanan Monza, zor günler geçen rakibi dışında hiçbir rakibine diş geçiremedi. İnter ve Atalanta karşısında ise mağlubiyetler alan Monza, Atalanta mağlubiyetinin ardından son 3 haftayı Lecce, Lazio ve Bologna karşısında 1’er puanla tamamladı. Son olarak evnde Bologna ile golsüz berabere kalan Monza, yeni sezonda skor üretmekte zorlanırken, savunmada ise etkili oldu. Çıktığı 6 maçın 5’inde 2.5 gol barajı aşılmayan konuk ekip, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Sassuolo – Monza Maç Bilgileri

Sassuolo – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo cephesinde Agustin Alvarez’in sakatlığı bulunuyor. Monza takımında bu hafta Gianluca Caprari’nin sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Danilo D’Ambrosio, Patrick Ciurria, Pepin, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Dany Motai, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında Juventus ve İnter gibi güçlü rakiplerine karşı kazanan Sassuolo, formunun zirvesinde. Son 4 haftada maç kazanamayan ve sezona kötü bir başlangıç yapan Monza karşısında, ev sahibinin galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.96

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.28

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lidere karşı deplasmanda kazanan Sassuolo, Monza’ya karşı iç sahada kaybetti. Mücadelede tek gol Lorenzo Colombo’dan gelirken, Monza dış sahada puan kayıplarına son verdi.